Powered by RND
Lyt til Copenhagen Narcos i appen
Lyt til Copenhagen Narcos i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Copenhagen Narcos

Podcast Copenhagen Narcos
Podcast Copenhagen Narcos

Copenhagen Narcos

B.T.
Tilføj
Under falsk identitet styrer en sky bagmand den albanske mafia, der importerer store mængder kokain til Danmark og sender millioner af kroner retur til Albanien...
Mere
Under falsk identitet styrer en sky bagmand den albanske mafia, der importerer store mængder kokain til Danmark og sender millioner af kroner retur til Albanien...
Mere

Tilgængelige episoder

4 af 4
 • Bagmanden (4:4)
  Københavns Byret afsiger en historisk dom over 14 mænd fra den albanske mafia. Retten kalder ‘den skaldede’ for bagmanden, men i den kriminelle underverden er der næsten altid en endnu større bagmand over. Vores research på B.T. viser, at der meget tætte bånd mellem den albanske mafia og den mand, der sidder i toppen af et af Europas aktive kokainnetværk. Redaktion: Dan Bjerregaard, Katja Mejborn og Lauge Lassen Indtaling: Slavko LabovicManuskript, klip og lyddesign: Mads Petter Kühnel og Mikkel Rönnau, MonoMono Cover: Lars Lauge / FedeTyv Programansvarlig: Marie Rask GlerupSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  30.12.2022
  32:10
 • Pengemanden (3:4)
  Millioner af kroner fra salg af kokain veksles via en souvenirbutik i København, der fungerer som pengecentral for mafiaen. Pengenes vej hjem til Albanien sætter pludselig en buschauffør i en uoverskuelig gæld til bagmanden.  Redaktion: Dan Bjerregaard, Katja Mejborn og Lauge Lassen Indtaling: Slavko LabovicManuskript, klip og lyddesign: Mads Petter Kühnel og Mikkel Rönnau, MonoMono Cover: Lars Lauge / FedeTyv  Programansvarlig: Marie Rask GlerupSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  23.12.2022
  30:10
 • Kureren (2:4)
  Mafiaen mangler 2.900 euro efter en kokain-transport fra Holland til Danmark og mistænker en kurer for at have stjålet dem - men hvordan skal de straffe ham? Et halvt år senere gør politiet et opsigtsvækkende fund ved den dansk-tyske grænse.  Redaktion: Dan Bjerregaard, Katja Mejborn og Lauge LassenIndtaling: Slavko LabovicManuskript, klip og lyddesign: Mads Petter Kühnel og Mikkel Rönnau, MonoMonoCover: Lars Lauge / FedeTyvProgramansvarlig: Marie Rask GlerupSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  16.12.2022
  32:05
 • Stripperen (1:4)
  En ung kvinde møder en mand på en natklub i Tyskland og ender i kløerne på den albanske mafia. På en restaurant i København bliver hun vidne til en episode, der får afgørende betydning for opklaringen af Danmarks største narkosag.  Redaktion: Dan Bjerregaard, Katja Mejborn og Lauge Lassen Indtaling: Slavko LabovicManuskript, klip og lyddesign: Mads Petter Kühnel og Mikkel Rönnau, MonoMonoCover: Lars Lauge / FedeTyv Programansvarlig: Marie Rask GlerupSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  16.12.2022
  28:00

Flere Ægte Kriminalitet podcasts

Om Copenhagen Narcos

Under falsk identitet styrer en sky bagmand den albanske mafia, der importerer store mængder kokain til Danmark og sender millioner af kroner retur til Albanien.  Ved hjælp af hemmelige kilder, retsdokumenter og gennem fire portrætter fortæller B.T.s kriminalredaktion - flankeret af skuespiller Slavko Labovic - om den albanske mafia, de hemmelige identiteter, ombyggede smuglerbiler og et ekstremt professionelt netværk i hele Europa.
Podcast-websted

Lyt til Copenhagen Narcos, Bag vesten og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Copenhagen Narcos

Copenhagen Narcos

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Copenhagen Narcos: Podcasts i samme familie