Powered by RND

NFL Radio - følg NFL 2023-2024 på radiostreams live

NFL i radioen. Den 8. september starter NFL-sæson 2023-2024 i USA, som når sit højdepunkt med Super Bowl LVIII (58) søndag den 11. februar 2024. På radio.dk kan du lytte til NFL-radio og følge alle resultater live samt lytte til udvalgte kampe på den aktuelle spilledag.

Bemærk: Ikke alle stationer er tilgængelige uden for USA. Prøv venligst alternative stationer , hvis du støder på en.

Sæson 2023/2024

|

Friday 09/29/2023

Hvem vil løfte Vince Lombardi Trophy søndag den 12. februar? Hvilke hold vil overleve NFL Playoffs og mødes i Superbowl LVII i Arizona? Følg NFL-slutspillet live i radioen, uanset hvor du befinder dig. Med vores samling af gratis streams fra alle radiopartnere for de forskellige NFL-hold går du aldrig glip af et touchdown og følger hver eneste kamp, indtil de sidste sekunder løber ud, og vinderen bliver offentliggjort.

Vil Tua levere store spil på den største scene for at afslutte en sæson med bemærkelsesværdige skader, spektakulære højdepunkter og nedsmeltninger i lommen? Vil Tom Brady skabe et mirakel i Tampa Bay for at vende sæsonen?

Lyt til den bedste NFL-dækning i radioen med sportsradioer fra hele landet. Lokale stationer holder altid kontakten med de største fans. De største netværk som ESPN og Fox Sports leverer ekspertanalyser og den uendelige rygtemølle samt alle de seneste skadesrapporter og handelsforhandlinger. Vi har forbundet alle de relevante stationer med deres hold for at give dig den nemmeste måde at lytte til NFL-radio på. Lyt til Dallas Cowboys, følg Seattle Seahawks og hold dig opdateret med Atlanta Falcons.

Alt du behøver at vide om NFL i radioen

Hvordan streamer man NFL-radioudsendelser?

NFL har et stort netværk af tv-stationer, der dækker alle kampe. Der er mange lokale stationer, der dækker deres respektive hjemmeholds kampe. Du skal blot vælge den kamp, du vil følge fra vores oversigt over alle NFL-kampe, og klikke på det stationslogo, du gerne vil stille ind på. Du kan også downloade radio.dk-appen fra Play Store eller App Store for at lytte til dine yndlingsstationer.

Hvilken radiostation sender NFL-spil?

Den bedste måde er at finde en lokal station, der dækker alt omkring hjemmeholdet og sender live. Vi har forbundet de relevante stationer med deres respektive NFL-hold og oprettet en tidsplan med alle de kommende kampe. Du skal blot vælge dagens kamp og en af de viste stationer. Du behøver ikke at finde ud af fm-skive for at søge efter den rigtige station. Vi har dækket dig med alt, hvad der vedrører NFL.

Hvordan får man NFL-radio på iPhone og Android?

Du kan bruge vores gratis tjeneste i alle mobilbrowsere. Du skal blot klikke på det spil, du vil følge live, og vælge en af de viste stationer. Du kan også downloade vores gratis app til Android eller iPhone, hvis du har lyst. Du skal blot søge efter den station, du vil lytte til.