Powered by RND
Lyt til BUZZER BEATER i appen
Lyt til BUZZER BEATER i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

BUZZER BEATER

Podcast BUZZER BEATER
Podcast BUZZER BEATER

BUZZER BEATER

Radio4
Tilføj
Den amerikanske basketballliga NBA har alt: Vanvittigt drama, fascinerende excellence, skøre rygter, mærkelige personligheder og et nyhedsflow, der...
Mere
Den amerikanske basketballliga NBA har alt: Vanvittigt drama, fascinerende excellence, skøre rygter, mærkelige personligheder og et nyhedsflow, der...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 103
 • Trade Special: Damian Lillard er en Milwaukee Buck!
  Onsdag aften, mens Morten er i studiet med Daniel Hecht, bliver Damian Lillard sendt til Milwaukee. Morten og Daniel kigger på hinanden, og beslutter at optage 45 minutter om den store tre-holdshandel mellem Portland, Milwaukee og Phoenix. Vi snakker Lillard, Giannis Antetokounmpo, Deandre Ayton, og meget, meget mere.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  28.9.2023
  45:57
 • Special: Superstjernecyklussen i NBA
  I denne 110-minutters Special får Morten besøg af Thomas Nielsen, og sammen diskuterer de den generelt ret stabile superstjernecyklus i NBA, hvor det samme mønster spiller sig ud ved stort set alle stjerner - alt afhængig om de vinder eller ej. Der bliver talt om Anthony Davis, Damian Lillard, James Harden, Dwight Howard, rosterkonstruktion, max-kontrakter, og i sidste time forsøger Thomas og Morten at finde ud af, hvordan Milwaukee Bucks kan undgå at miste Giannis Antetokounmpo. Der er givet max gas for nørderiet, så hold tungen lige i munden, folkens!See omnystudio.com/listener for privacy information.
  25.9.2023
  1:50:14
 • Individuelle spillere: Hvem vi har i kikkerten denne sæson
  Seth Curry, Andrew Wiggins, Ben Simmons, Cade Cunningham, Chet Holmgren og Brandon Ingram. Det er navnene, Morten sludrer med Daniel Hecht om i dennes afsnit af Buzzer Beater. Hvorfor er de interessante? Hvem flyver under radaren? Hvem burde være mere omstillingsparat? Hvem kan tage et skridt op?See omnystudio.com/listener for privacy information.
  22.9.2023
  55:29
 • Afsnit 100: Iffe, VM, Kevin Porter Jr og strengere regler for stjerner
  I dette afsnit 100, hvor der står mange emner på menuen, får Morten besøg af Thomas Nielsen, og sammen diskuterer de VM, de nye og strengere regler for NBA-stjerners tilgængelighed, Iffe Lundbergs situation i Italien, og naturligvis den skrækkelige situation i New York, hvor Kevin Porter Jr brækkede sin kæreste ryghvirvel. See omnystudio.com/listener for privacy information.
  15.9.2023
  55:37
 • Hvad skal unge NBA-stjerner gøre bedre?
  Morten har for vane at prise NBAs unge stjerner for meget, og derfor har han inviteret Jonas Skaaning i studiet, hvor duoen diskuterer svagheder og forbedringsområder hos Anthony Edwards, Jayson Tatum, Zion Williamson, Ja Morant, Luka Dončić og Shai Gilgeous-Alexander.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  8.9.2023
  55:31

Flere Sport podcasts

Om BUZZER BEATER

Den amerikanske basketballliga NBA har alt: Vanvittigt drama, fascinerende excellence, skøre rygter, mærkelige personligheder og et nyhedsflow, der ruller 24 timer i døgnet. Buzzer Beater, anført af basketball-aficionado Morten Stig Jensen, er programmet, der med store meninger og høj energi, reagerer på vanviddet og lader NBA-fans taget ordet – hvis de har noget klogt at sige.
Podcast-websted

Lyt til BUZZER BEATER, The Geraint Thomas Cycling Club og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

BUZZER BEATER

BUZZER BEATER

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

BUZZER BEATER: Podcasts i samme familie