Aurion blev skabt af to økologiske ildsjæle i starten af 1970’erne – før økologi overhovedet fandtes – og er i dag en af landets mest anerkendte biodynamiske og økologiske virksomheder. BLUS har inviteret direktøren, en kornansvarlig og en bager fra Aurion i studiet til en snak om det gode brød bagt på økologisk mel og korn.Læs hele artiklen i BLUS #14
--------
50:53
--------
50:53
Bæredygtigt fiskeri
Dansk kystfisk er et vigtigt element i det ærlige køkken, men de danske fiskebestande er truede, så hvordan lander vi fisk med respekt for havet, havbunden og hele økosystemet? Det har BLUS mødt Thomas Højrup fra Thorupstrand Kystfiskerlaug og Gustaf Olafsson fra Insula for at blive klogere på. Læs hele artiklen i BLUS #14
--------
1:01:45
--------
1:01:45
Smagen af Danmark med Søren Gericke
Søren Gericke er en af Danmarks allerførste stjernekokke, og han har altid været drevet af en dybfølt begejstring for naturen, håndværket og friske råvarer. BLUS har mødt ham til en hæsblæsende podcastsnak om smagen af Danmark, gastronomi, og hvorfor danske råvarer altid har været vigtigst.Læs hele artiklen i BLUS #13.
--------
1:00:47
--------
1:00:47
Bertel x Museth: Dansk charcuteri
Landmand Bertel Hestbjerg og slagter Michael Museth har sammen skabt produktserien Bertel x Museth, som er danske økologiske charcuteriprodukter på højde med Middelhavslandenes klassikere. BLUS har mødt makkerparret til en snak om charcuteri, danske kvalitetsråvarer, godt håndværk og gamle traditioner.Læs hele artiklen i BLUS #13.
--------
37:26
--------
37:26
Claus Meyer: 20 år med Det Nordiske Køkkenmanifest
Det Nordiske Køkkenmanifest udkom med bulder og brag i 2004 og startede en regulær køkkenrevolution, som har sat dansk gastronomi på verdenskortet. I år fejrer manifestet 20-års jubilæum. Derfor har Søren Kyed inviteret Claus Meyer, iværksætter og medforfatter til manifestet, til en snak om jubilæet, tiden der er gået, og hvor dansk gastronomi bevæger sig hen. Læs hele artiklen i BLUS #12.
--------
52:56
--------
52:56
Flere Kunst podcasts
Trendige Kunst podcasts
Om BLUS
I BLUS podcast taler Søren Kyed, gastronomisk chef ved Dansk Cater, med dygtige kolleger fra foodservice, som alle har hånden på kogepladen og spændende viden, erfaring og indsigter at dele om råvarer, tendenser, smage og metoder. BLUS podcast udkommer sammen med BLUS, Danmarks gastronomiske foodservice magasin, to gange om året og er bragt til dig af AB Catering, BC Catering og inco Cash & Carry. Rigtig god fornøjelse.