Powered by RND
Lyt til Bedre Psykiatri Podcast i appen
Lyt til Bedre Psykiatri Podcast i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
StartsidePodcastsSundhed & Fitness
Bedre Psykiatri Podcast

Bedre Psykiatri Podcast

Podcast Bedre Psykiatri Podcast
Podcast Bedre Psykiatri Podcast

Bedre Psykiatri Podcast

Bedre Psykiatri
Tilføj
Få gode, konkrete råd om, hvordan du hjælper én med psykisk sygdom samtidig med, at du passer på dig selv.
Mere
Få gode, konkrete råd om, hvordan du hjælper én med psykisk sygdom samtidig med, at du passer på dig selv.
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 20
 • 20. Graviditet og psykisk sygdom
  Når du er partner til en gravid, som samtidig har en psykisk sygdom, kan der være mange bekymringer. I dette afsnit ser vi på, hvordan graviditet kan påvirke psykisk sygdom, og hvordan du bedst kan støtte din gravide partner, som på samme tid kæmper med psykisk sygdom. Medvirkende Poul Videbech, professor og overlæge i psykiatri på Psykiatrisk Center Glostrup. Cecilie Sørensen, rådgiver hos Bedre Psykiatri. Vært Nikolai Rosler, journalist og podcastproducent Læs mere på Bedre Psykiatris hjemmeside med viden til pårørende https://bedrepsykiatri.dk/hjaelp-og-raadgivning/ 4. sæson af Bedre Psykiatri Podcast er udgivet af Bedre Psykiatri og produceret af podcastbureauet Kontekst & Lyd. Afsnittet her er blevet til med støtte fra Trygfonden.
  19.12.2022
  14:23
 • 19. Når din kære har bipolar sindslidelse
  Er du pårørende til et menneske med bipolar sindslidelse? Så kender du måske til de bekymringer og udfordringer, der følger med. I denne episode bliver du klogere på sygdommen bipolar sindslidelse, hvordan den behandles, og hvordan du bedst kan være der for din kære. Medvirkende Maj Vinberg, overlæge ved Regions Hovedstadens Psykiatri. Linn Sofie Aabling, rådgiver hos Bedre Psykiatri. Vært Nikolai Rosler, journalist og podcastproducent Læs mere på Bedre Psykiatris hjemmeside med viden til pårørende https://bedrepsykiatri.dk/hjaelp-og-raadgivning/ 4. sæson af Bedre Psykiatri Podcast er udgivet af Bedre Psykiatri og produceret af podcastbureauet Kontekst & Lyd. Afsnittet her er blevet til med støtte fra Trygfonden.
  19.12.2022
  15:13
 • 18. Når din kære har borderline
  Hvilke tanker og følelser oplever ens kære med borderline? Og hvordan støtter man bedst som pårørende? Lyt til episoden, hvor vi kommer ind på, hvordan sygdommen behandles, og hvordan du som pårørende bedst kan være der for din kære. Medvirkende Kirsten Bonderup Kirstein, specialpsykolog og afsnitsleder psykoterapeutisk ambulatorium på Psykiatrisk Center Amager. Cecilie Sørensen, rådgiver hos Bedre Psykiatri Vært Nikolai Rosler, journalist og podcastproducent Læs mere på Bedre Psykiatris hjemmeside med viden til pårørende https://bedrepsykiatri.dk/hjaelp-og-raadgivning/ 4. sæson af Bedre Psykiatri Podcast er udgivet af Bedre Psykiatri og produceret af podcastbureauet Kontekst & Lyd. Afsnittet her er blevet til med støtte fra Trygfonden.
  19.12.2022
  14:03
 • 17. Hvordan foregår en udskrivelse?
  En udskrivelse betyder en ny hverdag, som er væk fra de trygge, velkendte behandlingsrammer. Hvordan foregår en udskrivelse? Hvornår kommer den på tale? Og hvad kan du som pårørende gøre før, under og efter en udskrivelse, for at støtte din kære bedst muligt? Få svar på dét og meget andet i dette afsnit af Bedre Psykiatris Podcast. Medvirkende René Sjælland, cheflæge på Psykiatrisk Center Amager. Lone Fogholm, ledende socialrådgiver på Psykiatrisk Center Ballerup. Linn Sofie Aabling, rådgiver hos Bedre Psykiatri. Vært Nikolai Rosler, journalist og podcastproducent Læs mere på Bedre Psykiatris hjemmeside med viden til pårørende https://bedrepsykiatri.dk/hjaelp-og-raadgivning/ 4. sæson af Bedre Psykiatri Podcast er udgivet af Bedre Psykiatri og produceret af podcastbureauet Kontekst & Lyd. Afsnittet her er blevet til med støtte fra Trygfonden.
  19.12.2022
  17:08
 • 16. Når din kære udviser selvmordsadfærd
  Som pårørende kan det være rigtig svært, når ens kære udviser selvmordsadfærd. I dette afsnit bliver du klogere på selvmordsadfærd, hvordan det behandles og hvordan du bedst støtter din kære, som er selvmordstruet. Medvirkende Annette Erlangsen, seniorforsker og programleder i Dansk Forskningsinstitut for Selvmordsforebyggelse. Linn Sofie Aabling, rådgiver hos Bedre Psykiatri Vært Nikolai Rosler, journalist og podcastproducent Læs mere på Bedre Psykiatris hjemmeside med viden til pårørende https://bedrepsykiatri.dk/hjaelp-og-raadgivning/ 4. sæson af Bedre Psykiatri Podcast er udgivet af Bedre Psykiatri og produceret af podcastbureauet Kontekst & Lyd. Afsnittet her er blevet til med støtte fra Trygfonden. Har du eller en af dine nærmeste tanker om selvmord? Så kan I få hjælp hos Livslinien på 70 201 201 alle årets dage fra 11-05. Er problemet mere akut, kan I kontakte jeres lokale akutmodtagelse.
  19.12.2022
  17:23

Flere Sundhed & Fitness podcasts

Om Bedre Psykiatri Podcast

Få gode, konkrete råd om, hvordan du hjælper én med psykisk sygdom samtidig med, at du passer på dig selv.
Podcast-websted

Lyt til Bedre Psykiatri Podcast, ENHED med Noell Elise og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Bedre Psykiatri Podcast

Bedre Psykiatri Podcast

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store