Powered by RND
Lyt til Bag om forbrydelsen i appen
Lyt til Bag om forbrydelsen i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Bag om forbrydelsen

Podcast Bag om forbrydelsen
Podcast Bag om forbrydelsen

Bag om forbrydelsen

Nordjyske
Tilføj
Bag om forbrydelsen er Nordjyskes ugentlige kriminalpodcast. Værter på podcasten er journalist Dan Grønbech og mangeårig kriminalreporter på Nordjyske Jesper Ra...
Mere
Bag om forbrydelsen er Nordjyskes ugentlige kriminalpodcast. Værter på podcasten er journalist Dan Grønbech og mangeårig kriminalreporter på Nordjyske Jesper Ra...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 26
 • 4:4: Operation Golden Eagle og kampen mod narko i Nordjylland
  Hvorfor ender det altid i tilståelsessager, når narkotiltalte skal i retten? Hvad betyder det for politiets arbejde, når tilståelsen falder? Hvad skete der i den såkaldte Operation Golden Eagle? Og er de kriminelle bare altid et skridt foran politiet?  I et unikt dybdegående interview fortæller specialanklager i organiseret kriminalitet og narkotika hos Anklagemyndigheden hos Nordjyllands Politi, Kim Christensen, hvad politiet egentlig gør for at fjerne narkoen fra de nordjyske gader.  Det er sidste afsnit i vores lille fire-episoders serie om narko i Nordjylland. Husk at lyt til de første tre episoder, hvis du ikke allerede har hørt dem.  Værter: Nordjyskes kriminalreporter Jesper Ramsing og journalist Dan Grønbech. Gæst: Specialanklager ved Nordjyllands Politis anklagemyndighed Kim Christensen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
  27.9.2023
  36:24
 • 3:4 - Paranoid og tungt bevæbnet
  I fire episoder giver Bag om Forbrydelsen dig et indblik i den nordjyske narkoverden. Fra nogle af de mennesker, der er eller har været tæt på den.  Kuno Pedersen var selv en del af toppen af netop den branche i en årrække. Fra sit hjem i Skagen styrede han et narkonetværk, der solgte alt, hvad der kunne trilles, snuses og knuses.  I tre afsnit fortæller Kuno om opstigningen fra uregerlig dreng til narkoboss og den efterfølgende nedtur på grund af et galopperende misbrug. I dag går vi tæt på den aften, som bliver starten på enden af Kunos narkokarriere. Paranoid, tungt bevæbnet og på stoffer er Kuno taget på jagt, efter det han tror er fjender. Men er det nu også det?  Værter: Nordjyskes kriminalreporter Jesper Ramsing og journalist Dan Grønbech. Gæst: Kuno Pedersen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
  20.9.2023
  36:33
 • 2:4 - Alt hvad der kan trille, knuses og snuses
  I fire episoder giver Bag om Forbrydelsen dig et indblik i den nordjyske narkoverden. Fra nogle af de mennesker, der er eller har været tæt på den.  Kuno Pedersen var selv en del af toppen af netop den branche i en årrække. Fra sit hjem i Skagen styrede han et narkonetværk, der solgte alt, hvad der kunne trilles, snuses og knuses.  I tre afsnit fortæller Kuno om opstigningen fra uregerlig dreng til narkoboss og den efterfølgende nedtur på grund af et galopperende misbrug. Dagens episode handler om hans tid som narkoboss i Skagen, og historien starter, hvor den første episode sluttede; nemlig med et kilo amfetamin på et glasbord.  Værter: Nordjyskes kriminalreporter Jesper Ramsing og journalist Dan Grønbech. Gæst: Kuno Pedersen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
  13.9.2023
  34:19
 • 1:4 - Et kilo amf på et glasbord
  I de kommende fire episoder giver Bag om Forbrydelsen dig et indblik i den nordjyske narkoverden. Fra nogle af de mennesker, der er eller har været tæt på den.  Kuno Pedersen var selv en del af toppen af netop den branche i en årrække. Fra sit hjem i Skagen styrede han et narkonetværk, der solgte alt, hvad der kunne trilles, snuses og knuses.  I tre afsnit fortæller Kuno om opstigningen fra uregerlig dreng til narkoboss og den efterfølgende nedtur på grund af et galopperende misbrug.  Værter: Nordjyskes kriminalreporter Jesper Ramsing og journalist Dan Grønbech. Gæst: Kuno Pedersen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
  5.9.2023
  36:20
 • Trailer for sæson 2
  I de kommende episoder går vi tæt på den nordjyske narkoverden. Igennem en tidligere narkohandler og en nuværende anklager fra anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi får du et indblik i, hvordan stofferne kommer fra bagmændene til brugerne.  Første afsnit udkommer 6. september. See omnystudio.com/listener for privacy information.
  11.8.2023
  1:22

Flere Samfund & Kultur podcasts

Om Bag om forbrydelsen

Bag om forbrydelsen er Nordjyskes ugentlige kriminalpodcast. Værter på podcasten er journalist Dan Grønbech og mangeårig kriminalreporter på Nordjyske Jesper Ramsing.  De to giver dig detaljerne og historien bag de største og mest markante forbrydelser i Nordjylland. Aktuelle såvel som historiske. Om alt fra økonomiske forbrydelser til drab og organiseret kriminalitet.  Uanset hvad går de altid helt tæt på de øjeblikke, hvor en gerning blev til en forbrydelse og et almindeligt menneske blev kriminel.   
Podcast-websted

Lyt til Bag om forbrydelsen, Afhørt og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Bag om forbrydelsen

Bag om forbrydelsen

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Bag om forbrydelsen: Podcasts i samme familie