Powered by RND
StartsideSport
VM i fodbold 2022

FIFA World Cup 2022 Live Stream til radio

Den 20. november starter FIFA World Cup 2022 i Qatar, som kulminerer med finalekampen den 18. december. På radio.dk kan du følge alle resultater live og lytte til udvalgte kampe fra den aktuelle spilledag af FIFA World Cup 2022 live i radioen. Uanset om det er med de bedste sportsudsendelser i et deltagende land eller med fanradioen i dit land. Følger du det danske hold og deres præstationer i Qatar? Så er du kommet til det rette sted - vi har udsendelser af alle kampe under VM.

Der er i øjeblikket ingen kampe tilgængelige for denne konkurrence.

Det skal du vide om VM i Qatar i 2022

VM afholdes for første gang om vinteren. Den sportslige del af denne store begivenhed vil byde på spektakulære øjeblikke. Men fans verden over vil ikke kunne ignorere den mørkere side af dette VM. Det vil de mange journalister, der vil indfange begivenhederne på og uden for banen, sørge for.

Vi har opsummeret de mest relevante radiostationer og streams til VM, så alle fans altid og overalt kan følge med i FIFA World Cup 2022 i Qatar.

Sportsligt set vil der være mange overraskelser ved dette VM. På det seneste har selv de største favoritter snublet igen og igen. Og alt kan ske, senest i en straffesparkskonkurrence i knockoutrunden.

Alle kampe i gruppespillet

Det er ikke kun danske stationer, der rapporterer direkte fra verdensmesterskabet i Qatar. Sportsudsendelserne fra de andre deltagende lande rapporterer også direkte fra deres landsholds kampe. Man får en helt anden fornemmelse af kampene, når man tænder for en af de internationale sportskanaler.

Se VM i fodbold, mens du arbejder

Nogle af VM-kampene finder sted i arbejdstiden. Takket være den direkte udsendelse i radioen kan du følge kampen komfortabelt på kontoret, selv i arbejdstiden. Takket være webradio og streaming kan alle bare stille ind og lytte, uanset om det er med en smartphone eller på en computer.

Gå aldrig glip af en kamp i knockout-runden

Hvis det danske udvalg klarer sig igennem gruppespillet, går det videre til knockoutrunden. Her fortsætter det med ottendedelsfinaler, kvartfinaler, semifinaler og den store finale den 18. december 2022. Takket være det internationale udvalg af sportskanaler, som du nemt kan lytte til via webradio, går du ikke glip af højdepunkterne i knockoutfasen.

FIFA World Cup 2022 live radiospørgsmål

Hvor kan jeg lytte til VM i fodbold 2022 live i radioen?

Lyt til kampene ved VM 2022 live i radio-webstream på radio.dk og støt dit hold på vej mod den vigtigste pokal i fodboldverdenen. Fra åbningskampen søndag den 20. november 2022 til finalen den 18. december 2022 kan du finde resultaterne af alle kampe og direkte radioudsendelser af udvalgte kampe på radio.dk. Live og gratis!

Hvilke radiostationer sender VM live?

En lang række radiostationer rundt om i verden rapporterer direkte fra VM i Qatar. På radio.dk præsenterer vi dig de aktuelle resultater fra alle kampe og gratis radio-livestreams fra udvalgte kampe på vores oversigtsside om VM i fodbold 2022. Derudover kan du lytte til alle kampe med det danske landshold på de bedste sportsstationer.

Referencer: "IMAGO / Kolvenbach"