Har du styr på forskellen mellem aperitivo og digestivo? Hænger du din jakke på stoleryggen, når du ankommer på en restaurant? Er du god til at læse rummet til en middag? Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné giver i dette afsnit af ’Arbejdstitel’ deres bud på, hvordan man bedst mestrer en aften i byen. Afsnittet er bragt i samarbejde med Campari i forbindelse med Negroni Week, der løber af stablen over hele verden fra 22. til 28. september 2025. Herhjemme deltager hundredevis af barer, og du kan læse mere på negroniweek.com.
--------
1:08:41
--------
1:08:41
Med kunstner og stilikon Martin Bigum
Øverst oppe under Frederiksbergs himmel bor Martin Bigum.Han er billedkunstner, Ridder af Dannebrogsordenen, har udgivet bøger på Gyldendal og udstillet på Arken. Du kender ham måske også fra programmet ’Kunstquiz’ på DR. Og nu kan du møde ham i dette afsnit af ’Arbejdstitel’. De to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst er nemlig taget på besøg i atelieret hos Martin Bigum. Og han leverer svar på deres spørgsmål med en veloplagthed, der sjældent er set før.
--------
1:07:49
--------
1:07:49
Om vores favoritter i København
Op mod en million mennesker bor i København. Horder af turister besøger hvert år byen. Og det er nærmest umuligt at få et overblik over alle de fremragende steder, man kan gå hen, hvis man bliver sulten, tørstig eller bare vil have det fedt. Og det er lige netop det, dette afsnit af ’Arbejdstitel’ handler om – og hvor de to værter, Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst, viser vej til deres by.
--------
58:02
--------
58:02
Om højdepunkter (og store skuffelser) fra sommerferien
Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné er vel hjemme fra ferie og klar til at gøre status på sommeren. Hvad var suverænt, hvad var knap så heldigt, og hvad skal der ske nu?
--------
1:13:23
--------
1:13:23
Om at være på festival
Festivalsæsonen er over os, og man kan snart ikke køre ud i det danske land uden at være omgivet af koncertplakater, fællessang og tvivlsomme teltovernatninger.‘Arbejdstitel’ er også på pletten. Kristoffer har været på Folkemødet på Bornholm, mens Oliver har taget den store pakke på Danmarks mest overskudsagtige festival, Heartland ved Egeskov Slot. Lørdag mødes de på festivalen. Og det er udgangspunktet for dette afsnit af ‘Arbejdstitel’.Der bliver spist østers og drukket naturvin. Oliver har fundet sin sommerhat frem. En pludselig gæst i programmet er Birk Voss, restauratør og krofatter på Espehus Kro i Rødovre og Rouge på Gl. Kongevej, der kommer med det måske varmeste bud på en hemmelig restaurant i Taastrup, som alle bør kende.Dette afsnit af ‘Arbejdstitel’ er bragt i samarbejde med HelloFresh. Besøg HelloFresh.dk og brug koden 'arbejdstitel30' for at få 30% på din første måltidskasse. Du kan også bruge koden, hvis du ikke har haft HelloFresh i mere end 12 måneder.
--------
52:48
--------
52:48
Flere Kunst podcasts
Trendige Kunst podcasts
Om Arbejdstitel
En podcast af Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné for det internationale, tænkende menneske.