Powered by RND
Lyt til Afhørt i appen
Lyt til Afhørt i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Afhørt

Podcast Afhørt
Podcast Afhørt

Afhørt

Ekstra Bladet
Tilføj
Afhørt er Ekstra Bladets aktuelle krimi-podcast. Hver uge vender vi ugens største historier med de journalister, der har dækket dem. Mangeårige kriminalreporter...
Mere
Afhørt er Ekstra Bladets aktuelle krimi-podcast. Hver uge vender vi ugens største historier med de journalister, der har dækket dem. Mangeårige kriminalreporter...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 142
 • Varme tider. Nu også på Fyn
  Det er ikke bare i København, der er en bandekonflikt igang. To skyderier og en eksplosion, der formentlig var forårsaget af en benzinbombe, ramte i sidste uge Odense. Bjarke Vestesen giver et overblik over de involverede grupperinger. Bagefter kommer Torsten Ruus i studiet og fortæller om det sidste nye i den såkaldte Louise Borglit-sag, hvor politiets kontroversielle metoder, der involverde en hemmelig agent indsat i et fængsel, er blevet blåstemplet. Hvis du vil høre mere om Louise Borglit-sagen og den hemmelige agent, så kan du lytte til Afhørt fra den 2, 3. og 19 maj. Værter: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
  26.9.2023
  31:12
 • Mor sigtet for spædbarnsdrab
  En ung kvinde er sigtet for at have slået sit nyfødte barn ihjel kort efter fødslen. Linette Krøger Jespersen er i studiet for at fortælle om den tragiske sag. Bagefter kommer Laura Skov i studiet for at fortælle om en 26-årig kvinde fra Fyn, der er tiltalt for at have været husmor i Islamisk Stat. Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
  22.9.2023
  24:56
 • Nyt om Mia-sagen og en voldsom anholdelse på Christianshavn
  Ankesagen om drabet på Mia Skadhauge Stevn starter til maj næste år. 38-årige Thomas Thomsen blev i juni i år idømt forvaring for forbrydelsen mod den 22-årige sygeplejerskestuderende. Bjarke Vestesen fortæller, hvad der skal ske. Bagefter kommer Adam Dyrvig Tatt i studiet. I sidste uge blev han udsat for en voldsom anholdelse tæt ved Christiania. Efterfølgende er en video af anholdelsen blevet spredt vidt og bredt på de sociale medier. Han fortæller, hvad der skete i minutterne inden, optagelsen startede. Værter: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
  19.9.2023
  29:30
 • Spærret inde i kosteskab af søskende
  Fire søskende er sigtet for at have frihedsberøvet deres 22-årige bror i lidt over en måned i et kosteskab i Brøndby. Emma Buus har dækket sagen for Ekstra Bladet og fortæller, hvad hun ved. Bagefter kommer Jens Anton Havskov i studiet for at fortælle om en drabssag, hvor 43-årige Michael Sengenbjerg Bodilsen fra Kolding led en voldsom og brutal død, da han 2. maj sent om aftenen eller natten til 3. maj i fjor blev dræbt, da han fik omsnøret sin hals med en ledning. Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
  15.9.2023
  27:51
 • Eksplosionen på Svanevej
  Hells Angels ikoniske klubhus på Svanevej i Københavns Nordvestkvarter blev lørdag morgen ramt af en eksplosion. Mette Fleckner var på stedet, hvor hun talte med de lokale beboere. Vi taler også med Bjarke Vestesen, der mandag har været ude og tale med to mænd med relation til rockerborgen, og så ringer vi til Frederik Strand, der er museumsleder på Politimuseet i København til en snak om historiske angreb på rockerborge og andre tilholdssteder. Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
  12.9.2023
  29:07

Flere Samfund & Kultur podcasts

Om Afhørt

Afhørt er Ekstra Bladets aktuelle krimi-podcast. Hver uge vender vi ugens største historier med de journalister, der har dækket dem. Mangeårige kriminalreportere Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø er værter.
Podcast-websted

Lyt til Afhørt, Op af kaninhullet og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Afhørt

Afhørt

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Afhørt: Podcasts i samme familie