Powered by RND
Lyt til Fitness M/K i appen
Lyt til Fitness M/K i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Fitness M/K

Podcast Fitness M/K
Podcast Fitness M/K

Fitness M/K

Anders Fabricius Nedergaard
Tilføj
Fitness M/K er Danmarks første og største podcast om sports, fitness og træning. Den startede som podcast hos det nu hedengangne Radio24syv, men Fitness M/K lev...
Mere
Fitness M/K er Danmarks første og største podcast om sports, fitness og træning. Den startede som podcast hos det nu hedengangne Radio24syv, men Fitness M/K lev...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 167
 • #389 FAQ- Wegowy
  Wegowy er et nyt ord der er landet i vores bevidsthed, sammen med navne som Victoza, Saxenda og Ozempic. Det er den nye klasse af potente appetithæmmende vægttabslægemidler. I dette afsnit tager vært Dr. Muskel og Producer-Jonas os med hele vejen rundt om disse lægemidler. Der besvares spørgsmål som: Hvad gør de, hvad gør de ikke, hvad koster de, hvordan virker de, holder vægttabet og hvad kommer de til at betyde for fremtiden?See omnystudio.com/listener for privacy information.
  2.9.2023
  2:04:39
 • #388 Man of the stones
  David Keohan aka @_indiana_stones_ er irer og har en fortid som kettlebell atlet, men var for et par år siden på tur til skotland på en tur rundt og se og løfte nogle af de skotske løftesten. Det blev en vækkelse, ja næsten en besættelse af at finde, dokumentere og løfte gamle løftesten i Irland. Dette projekt er eksploderet lidt i hænderne på ham, hvor det har fået masser af offentlig bevågenhed.NB. Afsnittet skulle have været offentliggjort helt tilbage i slutningen af juli, men livet kom lige i vejen, så I måtte vente lidt. Nu skal Fitness M/K nok komme i svingninger igen ;o)See omnystudio.com/listener for privacy information.
  26.8.2023
  1:13:53
 • #387 Sarkopeni, alderdomsvækkelse eller muskelsvigt?
  Mange af os husker scenen fra Valhalla tegnefilmen, hvor jættekvinden Elle brydes med Thor og slår ham, mens Thors styrke svinder og han synker i knæ som en gammel mand. I virkeligheden er Elle naturligvis selve alderdommen og kampen bliver en metafor for hvordan årene tager på styrken. I dagens afsnit tager vi hul på fænomenet der blandt fagfolk kaldes sarkopeni, men som mere mundret kunne kaldes alderdomssvækkelse eller muskelsvigt. Vi har besøgt professor i geriatri Charlotte Suetta på Bispebjerg hospital til en snak om muskler og aldring.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  24.6.2023
  1:21:51
 • #386 Hvorfor er der forskel på fysisk belastning fra arbejde og fra fritid/træning?
  Det er ubestrideligt at fysisk aktivitet er godt for menneskers trivsel, både fysisk og psykisk, når det kommer i form af træning og fritidsaaktiviteter. Men når det er i form af erhvervsbelastning, så viser der sig et andet mønster. Fysisk belastning fra fysisk krævende jobs er nemlig forbundet med svækket trivsel og tab af muskel-skeletfunktion, ja nogen studiere viser endda at det er forbundet med lavere muskelmasse senere i livet også. Vi har fået besøg af professor Lars Louis Andersen fra Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø til at gøre os klogere på dette fænomen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  17.6.2023
  1:38:35
 • #385 Nick "True Dane" Barnø
  Nick "True Dane" Barnø er noget så usædvanligt som en MMA-kæmper, der har eftersat en karriere som professionel kampsportsatlet, trods det faktum at han først begyndte at træne kampsport som 28-årig. Han er kommet forbi Fitness M/K for at snakke om sin rejse fra at være lidt af en rod til at leve som kampsportsatlet og til at stoppe det samme liv for at gå over i en rolle som træner og underviser.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  10.6.2023
  1:29:10

Flere Sundhed & Fitness podcasts

Om Fitness M/K

Fitness M/K er Danmarks første og største podcast om sports, fitness og træning. Den startede som podcast hos det nu hedengangne Radio24syv, men Fitness M/K lever videre som uafhængig podcast. Følg med PhD Anders Nedergaard aka Dr. Muskel ind i træningens verden, hvor vi snakker sportsvidenskab, bodybuilding, fitness, ernæring, sportsernæring og underlige sportsgrene. Kroppen og alle de ting vi gør ved den for at gøre den større, mindre, hurtigere, vildere farligere har altid fascineret mennesket og nu mere end nogensinde. Tag lidt fitness i ørerne og lyt med.
Podcast-websted

Lyt til Fitness M/K, ENHED med Noell Elise og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Fitness M/K

Fitness M/K

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store