Powered by RND
Lyt til Den Nye Standard i appen
Lyt til Den Nye Standard i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Den Nye Standard

Podcast Den Nye Standard
Podcast Den Nye Standard

Den Nye Standard

Nicolai Vittrup
Tilføj
Den Nye Standard er et medieunivers som vil udforske, udvikle og udfordre den tilgang, som vi i dagens Danmark leder og driver virksomheder på.Vi dykker ned i t...
Mere
Den Nye Standard er et medieunivers som vil udforske, udvikle og udfordre den tilgang, som vi i dagens Danmark leder og driver virksomheder på.Vi dykker ned i t...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 38
 • Tobias Dybvad - om personlig udvikling og karriere
  I episode 34 tager vi på en rejse gennem Tobias Dybvads karriere. Tobias dykker ned i branchen, fortæller om sin personlige udvikling og åbner op for, hvilket mindset det har krævet for at nå dertil, hvor han er i dag. Vi snakker også om, hvad der driver ham til at udvikle sig, og hvordan han har udviklet sin karriere på et forretningsmæssigt plan.Komiker og producerDen Nye Standard har i denne episode besøg af Tobias Dybvad, som er komiker og producer. Tobias er inviteret i studiet for at tale om sin karriere som komiker, den medfølgende personlige udvikling, det mindset hans rejse har krævet, og hvordan en drøm blev til en succesfuld forretning.Tobias starter med at præsentere sig selv som far og ægtemand, men også som en introvert og genert mand, der tager sit arbejde alvorligt – hvilket står i kontrast til hans profession som komiker. Hvis branchen skulle beskrive Tobias, tror han, at de ville sige, at han er generøs og en stor idiot, men på den bedste mulige måde.Læs mere om Tobias her: www.dennyestandard.dk/tobias-dybvadTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  27.9.2023
  1:02:54
 • Sarah Mahfoud - om mindset, succes og mental sundhed
  I episode 33 tager vi på en rejse gennem Sarah Mahfouds karriere som professionel bokser og tidligere verdensmester. Sarah dykker ned i spændende fortællinger om sin kulturelle påvirkning fra barndommen, overgangen fra amatørbokser til professionel, hvordan corona ødelagde alt, og hvorfor selvtillid, selvværd og mindset er vigtige faktorer for at skabe succes i branchen.Professionel bokser og tidligere verdensmesterI denne episode har vi besøg af Sarah Mahfoud, der er professionel bokser og tidligere verdensmester i fjervægt. Vi har inviteret Sarah i studiet for at tale om, hvordan man skaber en succesfuld boksekarriere, det mindset der kræves for at nå toppen, samt vigtigheden af selvtillid og selvværd.Sarah indleder samtalen med at præsentere sig selv som en kvinde, der har travlt og altid har mange bolde i luften. Spørger man hendes modstandere, ville de nok beskrive hende som teknisk dygtig, skarp til at aflæse kampens situation og som en bokser, der kontinuerligt forbedrer sig hver gang hun betræder ringen.Læs mere om Sarah her: www.dennyestandard.dk/sarah-mahfoudTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  18.9.2023
  44:29
 • Alex Vanopslagh - om hans politiske karriere og det at være partileder for Liberal Alliance
  I episode 32 tager vi på en rejse gennem Alex Vanopslaghs politiske karriere. I denne episode deler Alex sin unikke livshistorie, fra barndommens tidlige politiske interesse til hans virke i dag som partileder for Liberal Alliance. Hør, hvordan Alexs passion har formet hans utrolige rejse. Få et indblik i de personlige udfordringer, han har mødt, den læring han har draget som leder, og oplev den forrygende energi fra valgkampen i 2023.Politiker og partileder for Liberal AllianceI denne episode har vi besøg af Alex Vanopslagh, der er medlem af Folketinget og partileder for Liberal Alliance. Alex er blevet inviteret i studiet til en samtale om hans politiske karriere, det at være syg med stress, hans udvikling som leder, og partiets vækst ved folketingsvalget i 2023.Alex indleder samtalen med at beskrive sig selv som humoristisk, selvironisk, ustruktureret og passioneret. Alle disse egenskaber har været med til at forme Alexs politiske karriere samt den virksomhedskultur, der i dag hersker i Liberal Alliance.Læs mere om Alex her: www.dennyestandard.dk/alex-vanopslaghTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  30.8.2023
  50:12
 • Ida Tin - om at skabe en app med over 11 mio. brugere, og om at være ophavskvinde til industrien Femtech
  I episode 31 tager vi på en inspirerende rejse med Ida Tin, som er co-founder af Clue, en banebrydende menstruations- og fertilitets tracking-app. I denne episode deler Ida sin unikke livshistorie, fra barndomsrejser på motorcykel til at blive en visionær iværksætter. Hun udforsker sin passion for innovation inden for kvinders sundhed og reflekterer over Clues succes, samt de udfordringer hun har mødt undervejs. Med over 11 millioner aktive brugere og en investering på over en kvart milliard danske kroner, er Clue et strålende eksempel på, hvad stædighed og vision kan opnå.Co-founder og chairwoman i ClueDen Nye Standard har i denne episode besøg af Ida Tin, der er medstifter og chairwoman i Clue. Ida er blevet inviteret i studiet til en samtale om at skabe Clue, en app til tracking af menstruation og fertilitet med over 11 millioner aktive brugere, og om det at være ophavskvinde til industrien Femtech. Ida åbner samtalen op med at præsentere sig selv som en stædig, visionær og vedholdende kvinde. Hun har altid godt kunnet lide at gøre tingene på sin egen unikke måde og besidder en urokkelig drivkraft. Dette skyldes hendes overbevisning om, at produktet er en nødvendig innovation for samfundet.Læs mere om Ida her: www.dennyestandard.dk/ida-tinTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  16.8.2023
  49:08
 • Hermann Haraldsson - om at skabe Boozt, Nordens mest profitable e-commerce
  I episode 30 har vi besøgt Hermann Haraldsson, som er co-founder og CEO i Boozt. Hermann er blevet inviteret i studiet til en samtale om at skabe Boozt.com, Nordens mest profitable e-commerce.Co-founder og CEO i Boozt.comDen Nye Standard har i denne episode besøg af Hermann Haraldsson, der er medstifter og direktør i Boozt.com. Hermann er blevet inviteret ind i studiet til en samtale om at skabe Nordens mest profitable e-commerce og virksomhedens teknologiske investeringer, samt hvordan man leder og skaber en virksomhedskultur med frihed under ansvar.Hermann indleder samtalen med at præsentere sig selv som en venlig og anstændig mand, der går op i at opføre sig ordentligt og passe på sine nærmeste. Yderligere beskriver Hermann sig selv som værende disciplineret, ambitiøs og konkurrencedrevet, hvilket alle er kompetencer som han har taget med sig videre i erhvervslivet og skabelsen af Boozt.com.Læs mere om Hermann her: www.dennyestandard.dk/hermann-haraldssonTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2.8.2023
  50:30

Flere Forretning podcasts

Om Den Nye Standard

Den Nye Standard er et medieunivers som vil udforske, udvikle og udfordre den tilgang, som vi i dagens Danmark leder og driver virksomheder på.Vi dykker ned i traditionelle og nytænkende perspektiver for at finde frem til de historier, som skaber fremdrift og former fremtiden.Vores vision er at skabe et talerør, hvor inspirerende mennesker kan influere og belyse interessante områder inden for gæstens arbejds- og/eller interesseområde. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-websted

Lyt til Den Nye Standard, Børsen investor og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Den Nye Standard

Den Nye Standard

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store