Powered by RND
Lyt til Dato - TV 2s nyhedspodcast i appen
Lyt til Dato - TV 2s nyhedspodcast i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
StartsidePodcastsNyheder
Dato - TV 2s nyhedspodcast

Dato - TV 2s nyhedspodcast

Podcast Dato - TV 2s nyhedspodcast
Podcast Dato - TV 2s nyhedspodcast

Dato - TV 2s nyhedspodcast

TV 2
Tilføj
Hver dag giver Dato dig de største, vigtigste og mest opsigtsvækkende nyheder. Dato udkommer alle hverdage klokken 03:15. Hosted on Acast. See acast.com/privacy...
Mere
Hver dag giver Dato dig de største, vigtigste og mest opsigtsvækkende nyheder. Dato udkommer alle hverdage klokken 03:15. Hosted on Acast. See acast.com/privacy...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 215
 • Kriminel kunst
  Regeringen har fremsat et lovforslag, der forhindrer afbrænding af hellige bøger som for eksempel koranen. De kalder det en nålestiksoperation. Det er flere end 550 danske kunstnere og samfundsdebattører uenige i. De mener, der er tale om et øksehug af et indgreb i ytringsfriheden. Men hvad er de bange for, og mener de, at kunstnerisk frihed vejer højere end landets sikkerhed? Medvirkende: Augusta Atla, kunsthistoriker og billedkunstner Vært: Joachim Claushøj Bindslev Tilrettelægger: Rikke Romme Lyddesign: Ida Skjerk Redaktør: Astrid Louise Jensen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  28.9.2023
  23:21
 • Aborten er blevet mere fri
  Efter 50 år med en abortgrænse ved 12. graviditetsuge skal danske kvinders mulighed for fri abort udvides markant. Det mener et flertal i Etisk Råd, der anbefaler politikerne at rykke grænsen til 18. uge af graviditeten. Men det er ikke alle medlemmer af Etisk Råd, der er enige i anbefalingen. For betyder en senere abortgrænse, at fremtidens forældre vil kunne selektere og fravælge børn med selv mindre handicap? Gæst: Ida Donkin, læge og medlem af Etisk Råd Vært: Joachim Claushøj Bindslev Tilrettelægger: Thomas Kahia Humle Lyddesign: Leo Peter Larsen Redaktør: Astrid Louise Jensen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  27.9.2023
  20:59
 • Brister padel-boblen?
  Sjældent er en sport vokset så hurtigt. Pludseligt skulle alle spille padel, og flere steder i landet har det været tæt på umuligt at få en ledig tid til en bane. Endnu vildere gik det i Sverige, hvor store kapitalfonde kastede sig ind på markedet og opførte padelcenter efter padelcenter. Men nu er markedet vendt på en tallerken og selskaber i branchen går konkurs på stribe. Så er der udsigt til det samme i Danmark? Og hvad skal der til for, at det ikke ender i svenske tilstande? Medvirkende: Thomas Sønnichsen, reporter TV 2 Sport Vært: Joachim Claushøj Bindslev Tilrettelægger: Emil Laursen Lyddesign: Ida SkjerkRedaktør: Astrid Louise Jensen Redaktør: Astrid Louise Jensen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  26.9.2023
  18:01
 • Masseflugten fra klasseværelset
  Flere børn end nogensinde før kommer slet ikke i skole. På få år er der sket en markant stigning i elevers fravær, og 27 procent af alle forældre oplever problemer med at få deres børn afsted om morgenen. Men hvorfor er det så svært, og hvilke konsekvenser har det for både børn og forældre? Det spørger vi en mor om i dag. Medvirkende: Randi Hansen, mor til et barn med skolevægring Vært: Joachim Claushøj Bindslev Tilrettelægger: Emma Katrine Bjerre og Rikke Romme Lyddesign: Ida Skjerk Redaktør: Astrid Louise Jensen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  25.9.2023
  21:10
 • Fik du hørt: Mette Frederiksen, frygtet og beundret
  Hun beskrives som både fascinerende og frygtindgydende. Landets statsminister, Mette Frederiksen, der i høj grad tilskrives æren for, at den historiske SVM-regering blev en realitet. I anledning af den nye regerings 100 dage ved magten, tegner Dato et portræt af regeringslederen. Sendt første gang: 23. marts 2023 Medvirkende: Simone Agger, politisk reporter, TV 2 Vært: Camilla Stampe Tilrettelægger: Emil Laursen Lyddesign: Pauli Galsgaard Redaktør: Astrid Louise Jensen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  23.9.2023
  18:27

Flere Nyheder podcasts

Om Dato - TV 2s nyhedspodcast

Hver dag giver Dato dig de største, vigtigste og mest opsigtsvækkende nyheder. Dato udkommer alle hverdage klokken 03:15. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-websted

Lyt til Dato - TV 2s nyhedspodcast, Genstart og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Dato - TV 2s nyhedspodcast

Dato - TV 2s nyhedspodcast

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Dato - TV 2s nyhedspodcast: Podcasts i samme familie