Powered by RND
Lyt til Dataklubben i appen
Lyt til Dataklubben i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Dataklubben

Podcast Dataklubben
Podcast Dataklubben

Dataklubben

Inspari
Tilføj
Dataklubben er podcasten til dig med passion for data, analytics, digitalisering og transformation. I Dataklubben inviterer vi dig tæt på de entusiaster, som tø...
Mere
Dataklubben er podcasten til dig med passion for data, analytics, digitalisering og transformation. I Dataklubben inviterer vi dig tæt på de entusiaster, som tø...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 68
 • S7 Ep64: Salling Group: Alt det, du gerne vil vide, før du bygger en CDP
  I sæsonens sidste episode i Dataklubben får du det hele: Satsninger, succeser og store udfordringer direkte fra Danmarks største dagligvarekoncern, Salling Group.  Tak til Director og Head of Product Management i Salling Group, Anders Kongaa Kristensen, for at være autentisk og blandt andet dele ud af de dyre lærepenge, der endte med at lukke koncernens største digitale satsning. Hør mere om forretningsudviklingen til en ægte omnichannel og tag endelig gode noter, når Anders deler de allervigtigste erfaringer fra det customer data platform-projekt, der skulle styrke loyalitets- og medlemsprogrammet på tværs af koncernens brands, men som også kostede dyrt både økonomisk og på samarbejdet med SAP.  God fornøjelse i Dataklubben
  31.5.2023
  40:06
 • S7 Ep63: Too Good To Go: Mindre madspild, mere data
  Hvordan finder Too Good To Go det bedste match mellem lykkepose med overskudsmad og den rette forbruger? Lyt med i Dataklubben, hvor Carl Johan Rising, Director of Data i Too Good To Go, er gæst til en snak om alt fra den organisatoriske opbygning i den globale organisation til hverdagens arbejde med AI og A/B-testing i appen, der har matchet 14 millioner lykkeposer med forbrugere - alene i Danmark. Rigtig god fornøjelse i Dataklubben! 
  12.5.2023
  41:10
 • S7 Ep62: Falck: Digitalisering & diversitet forløser data-potentialet
  Med digitaliseringsstrategien "Digital Potentials" som ledestjerne, en plads i Falcks AI-etiske råd og som leder for 4 data-teams med stor diversitet bringer dagens gæst både erfaring og holdning til mikrofonen i Dataklubben. Glæd dig til at høre mere om Danmarks pt mest ambitiøse automatiseringsprojekt, hvor 300.000 manuelle timer i backoffice skal automatiseres, så de varme hænder gør bedst muligt gavn. Du får også inspiration til organisering af data-teams med fokus på diversitet og inklusion, når 18 forskellige nationaliteter på tværs af landegrænser arbejder sammen. Sidst, men ikke mindst, får du indsigt i både potentiale og etiske overvejelser omkring dine og mine sundhedsdata - hvorfor skal dit ur og tech-giganterne vide mere om din sundhed end din læge?  God tur i Dataklubben!
  28.4.2023
  32:13
 • S7 Ep61: GN Audio: ML-modeller holder orden i master data & beriger software
  Hvem vinder tovtrækningen, når it trækker i retning af data governance, mens forretningen trækker mod demokratisering af data? Og hvad kan ML-modeller bygget til retssystemet i England gøre for master data i en dansk producent af høreapparater, gamingudstyr & avanceret software? Dagens gæst i Dataklubben har med stor succes fået data ud og leve hos de data-hungrende folk i GN Audio. Fundamentet for hele herligheden er høj datakvalitet på tværs af systemer - vedligeholdt af ML-modeller, kørt i Databricks og drevet af dygtige folk placeret både centralt og decentralt.  Byd velkommen til Dennis Thomsen, Global Data & Analytics Director i GN Audio. 
  14.4.2023
  32:42
 • S7 Ep60: AI assisterer journalister i kampen mod fake news
  Hvem beskytter dig mod misinformation og fake news? Hvilke potentielle misinformationer trender lige nu? Og kan AI assistere journalistisk faktatjekning, så hastigheden øges uden at kvaliteten kompromitteres? Mens generativ AI og ChatGPT måske er en del af problemet, skal du her høre, hvordan det også kan være en del af løsningen! Der er fuld plade i AI-teknologi-bingo i Dataklubben, når dagens gæster fortæller om arbejdet med at automatisere, assistere og implementere faktatjekning i norske Faktisk.no - en organisation skabt til bekæmpelse af fake news og misinformation tilbage i 2017, og hvis arbejde har stort nordisk potentiale, blandt andet på grund af stærke AI-baserede sprogmodeller.  Download episoden, spænd hjelmen og glæd dig til at høre om, hvordan multimodale modeller kan scrape og kortlægge medie- og billededækning med hjælp fra Google Bird, Google Bard, CrowdTangle, ChatGPT, MuMIN, OpenAI Whisper, Google Cloud….   God tur i Dataklubben!
  31.3.2023
  34:56

Flere Teknologi podcasts

Om Dataklubben

Dataklubben er podcasten til dig med passion for data, analytics, digitalisering og transformation. I Dataklubben inviterer vi dig tæt på de entusiaster, som tør tale om ambitioner og dele de erfaringer, som skabte resultater – og alt det, som gjorde ondt på både sjæl og bundlinje. Glæd dig til åbne samtaler om mennesker, data og forretning. Dataklubben er drevet af data-entusiaster fra Inspari. Velkommen i Dataklubben!
Podcast-websted

Lyt til Dataklubben, Lex Fridman Podcast og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Dataklubben

Dataklubben

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store