Powered by RND
Lyt til Curlingklubben i appen
Lyt til Curlingklubben i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Curlingklubben

Podcast Curlingklubben
Podcast Curlingklubben

Curlingklubben

DR
Tilføj
Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.
Mere
Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 402
 • Grillspecial
  Sommerens sidste afsnit af Curlingklubben foregår hjemme på Christians terasse. Maria er nemlig lidt fornærmet over, at Christian aldrig har grillet for Curlingklubben-redaktionen på sin grill, og det skal der gøres noget ved. Der skal grilles alt fra burgere til croissanter i en hæsblæsende grillchallenge, vi skal snakke om grill-grej, diskutere gas vs. kul, finde ud af hvor sort en grillpølse skal være, og så skal vi finde sommerens drink. Hav en god sommer!
  30.6.2023
  1:31:21
 • Rejsespecial, del 2
  Vi fortsætter Curlingklubbens store rejseguide, hvor vi slavisk gennemgår alle de lande, vi kommer i tanke om, at man kan holde ferie i. I dag skal vi finde en restaurant i Luxembourg, hvor Christian fik nogle rigtig gode pomfritter, have en lang diskussion om hestehuller og baderåd, høre producerende redaktør Joachim Holmgaards anekdote om Schweiz som vi ikke er sikre på siger specielt meget om Schweiz, og så får vi også set på, om Ukraine er et smart sted at tage på ferie endnu.
  23.6.2023
  54:43
 • Rejsespecial, del 1
  Sommerferien nærmer sig, og verden byder jo på et væld af destinationer, man kan rejse til. Derfor har vi valgt at lave en form for guide til alle de destinationer, vi kan komme i tanker om! Der er både plads til personlige anekdoter, og måske også en mere ubekræftet påstand eller to. I første afsnit skal vi høre om en feriedestination som Maria har besøgt 10 år i træk, Christians ferie med sin bedste ven og hans far, og producerende redaktør Joachim Holmgaard giver spændende turisttips til Tyskland.
  16.6.2023
  53:03
 • Sloganservice!
  It's the most wonderful time of the year - den nyeste årgang studenter er på vej ud på gaderne, og der skal køres i vogn. Derfor skal der også stå noget sejt på studenterbannerne, men i visse klasser er opfindsomheden bare ikke altid i top - og derfor yder Curlingklubben selvfølgelig vores sloganservice til landets studenter! Vi skal hjælper alt fra EUX til HTX og udstyrer Alfred, Gaia, Else og Alberte med et væld af kække slogans, der som altid er enormt svingende i kvalitet. Lyt med og find inspiration til din egen klasses slogan - der er MASSER af slogans, der ikke blev brugt!
  9.6.2023
  1:19:13
 • Et barn i en bil og svær kaffe
  Et af vores yndlingsbørn, barnet Eigil, har sendt Christian en SMS om, at han har fået en ny bil. Det kan godt undre os lidt, når nu Eigil kun er 10 år, så vi ringer til ham og finder ud af, hvad der er op og ned - og hvad reglerne nu lige er for at køre i en Volvo stationcar på privat vej, selv om man er et barn. Maria havde egentlig tænkt, at hun gerne ville tage til Paris for at se OL næste år, men den plan var ekstremt meget sværere at eksekvere end håbet, så vi hører en status, og det ser ikke lovende ud. Christian og Maria skal i indiemusiker-sejheds-bootcamp, vi skal finde ud af om der er en sværhedsgrad for kaffe, og så skal vi læse en pressemeddelelse fra Cirkus Arena, som er skrevet, mens Cirkus Arena har haft enormt mange møder og måske kun fået en tebolle til morgenmad.
  2.6.2023
  57:05

Flere Samfund & Kultur podcasts

Om Curlingklubben

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.
Podcast-websted

Lyt til Curlingklubben, Bag om forbrydelsen og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Curlingklubben

Curlingklubben

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Curlingklubben: Podcasts i samme familie