Powered by RND
Lyt til Copenhagen Sundays i appen
Lyt til Copenhagen Sundays i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
StartsidePodcastsSport
Copenhagen Sundays

Copenhagen Sundays

Podcast Copenhagen Sundays
Podcast Copenhagen Sundays

Copenhagen Sundays

Copenhagen Sundays
Tilføj
Updates om F.C. København fra det største uafhængige medie om FCK. Følg vores podcast så du ikke går glip af de nye afsnit. Kan du lide os? Husk at give os et l...
Mere
Updates om F.C. København fra det største uafhængige medie om FCK. Følg vores podcast så du ikke går glip af de nye afsnit. Kan du lide os? Husk at give os et l...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 255
 • SUNDAYS PODCAST #88: REKORD-SEJR OG TRE KAMPE PÅ SYV DAGE
  SUNDAYS PODCAST #88: REKORD-SEJR OG TRE KAMPE PÅ SYV DAGE Så røg rekorden endelig – onsdag aften i Aarhus lammetævede F.C. København IF Lysene fra med 9-0 og det er den største F.C. København-sejr nogensinde. I Aller turneringer. Kampen mod 3. divisions-drengene fra østjylland var den første af tre kampe på syv dag. København befinder sig midt i en historisk og vild periode, så der er masser at tale om denne fredag. Velkommen tilbage til Sundays Podcast! Nyheder fra FCK-land, 25 år er gået, ugens store historie og ugens spiller.  Tidskoder: 00:39  Intro og hej 01:58  Sidste nyt: FCM i pokalen, Rekordsejr mod Lyseng, Debutanter i Aarhus, Derbysejr og Roony, ILLUM og græsset… 18:31  HelloFresh 21:42  25 år er gået: Kim Brink i trænersædet 26:43  Ugens store historie: REKORD-SEJR OG TRE KAMPE PÅ SYV DAGE 58:31  Ugens spillere: Et stort navn, som vi hopper hurtigt over HelloFresh er igen partner på Sundays Podcast. Gå ind på Hellofdresh.k og benyt koden HFFCK, for at få op til 1.199,- kr. i rabat. Du får fri fragt på første måltidskasse. Du kan også bruge koden, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh, men har for 12 måneder siden eller længere, opsagt dit abonnement og ønsker at blive kunde igen. HelloFresh er: En enklere hverdag · Madglæde · Smagen af noget nyt · Overskuelige priser. Prøv på Hellofresh.dk med koden HFFCK. Vi taler også om vores støtte/medlemskoncept. Det kan du læse mere om her: https://copenhagensundays.memberful.com/join Episoden er optaget i Parken, onsdag den 29.9.2023. Værter: Jan Eliassen, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller.Sundays Podcast. Episode #88 Podcast fra Copenhagen Sundays.
  29.9.2023
  1:01:20
 • SPECIAL: NEESTRUP I MIXED ZONE EFTER DERBY
  SPECIAL: NEESTRUP I MIXED ZONE EFTER DERBY “Det er så stort, det er et kæmpe comeback”. -Jacob Neestrup. Søndag sikrede F.C. København sig en sen 3-2-sejr på Brøndby Stadion. Efter kampen talte Copenhagen Sundays og en stribe andre medier, forholdsvis længe, med Jacob Neestrup i mixed zone. Der blev sagt så mange interessante ting, at vi her giver et unikt indblik i, hvordan sådan et mixed zone interview forløber. Dele af interviewet har været gengivet i andre medie, og hos os selv. Vi skal takke vores kollegaer fra bl.a. Ekstra Bladet, B.T., bold.dk, Tipsbladet, Politiken, Mediano m.fl., der bidrager med spørgsmål. God fornøjelse. Interviewet er fra mixed zone på Brøndby Stadion, der 24. september 2023, efter kampen mellem BIF og F.C. København, der endte 2-3. Prod: Copenhagen Sundays.Partner: Unibet.
  26.9.2023
  17:52
 • SUNDAYS PODCAST #87: ET BRAG AF EN START PÅ CHAMPIONS LEAGUE - OG DERBY
  SUNDAYS PODCAST #87: ET BRAG AF EN START PÅ CHAMPIONS LEAGUE - OG DERBY F.C. København tog onsdag aften, i Istanbul, hul på denne sæsons Champions League-gruppespil. Og hvilken sæson-åbner!  Fire minutter før tid stod der 2-0 til københavnerne, men men men... løverne var blevet reduceret til 10 mand, med godt et kvarter igen, og til aller sidst gik den ikke længere. Og som om den flotte kamp i Tyrkiet ikke er nok, så er der også et derby om to dage. Der er så meget at tale om, at vi hellere må komme i gang.  Velkommen tilbage til Sundays Podcast! Nyheder fra FCK-land, 25 år er gået, ugens store historie og ugens spiller.  Tidskoder: 00:43  Intro og hej 02:10  Sidste nyt: Av av av en kamp i Istanbul · Jesper Larsen stopper · Neestrup ét år · U19 lammetævede Gala · Vi kårer MotM med Carlsberg · Politiet og derby · Corner · Græsset. 19:13  HelloFresh 20:52  25 år er gået: Træneren stopper. 23:44  Hooligans - en podcast fra Ekstra Bladet - lyt til første episode gratis - resten med EB+ 26:26  Ugens store – ET BRAG AF EN START PÅ CHAMPIONS LEAGUE - OG DERBY 56:58  Ugens spillere: Ikke de største navne i historien… HelloFresh er igen partner på Sundays Podcast. Gå ind på Hello fresh.dk og benyt koden HFFCK, for at få op til 1.199 kr. i rabat. Du får fri fragt på første måltidskasse. Du kan også bruge koden, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh, men har for 12 måneder siden eller længere, opsagt dit abonnement og ønsker at blive kunde igen. HelloFresh er: En enklere hverdag · Madglæde · Smagen af noget nyt · Overskuelige priser. Prøv på Hellofresh.dk med koden HFFCK. Vi taler også om vores støtte/medlemskoncept. Det kan du læse mere om her: https://copenhagensundays.memberful.com/join Episoden er optaget i Parken, onsdag den 22.9.2023. Værter: Hilda Fro Prins Kløvedal Hickling, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller. Sundays Podcast. Episode #87 Podcast fra Copenhagen Sundays.
  22.9.2023
  59:36
 • SUNDAYS PODCAST #86: VILD PERIODE FORUDE!
  SUNDAYS PODCAST #86: VILD PERIODE FORUDE! Efter landsholdspausen går det nu løs igen. Og det er en vild periode der venter. Det betyder at der er masser at tale om denne fredag morgen! Velkommen tilbage til Sundays Podcast! Nyheder fra FCK-land, 25 år er gået, ugens store historie og ugens spiller.  Tidskoder: 00:44  Intro og hej 03:11  Sidste nyt: Kamil, CL-billethalløj, Lyseng i pokalen, Amoo til Cypern og græsset. 36:17  HelloFresh 39:58  Ugens store – VILD PERIODE FORUDE! 56:56  25 år er gået: Mere østeuropa – og maveonde… 59:46  Ugens spillere: Haren og Steensgaard… HelloFresh er igen partner på Sundays Podcast. Gå ind på hellofresh.dk og benyt koden HFFCK, for at få op til 1.199 kr. i rabat. Du får fri fragt på første måltidskasse. Du kan også bruge koden, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh, men har for 12 måneder siden eller længere, opsagt dit abonnement og ønsker at blive kunde igen. HelloFresh er: En enklere hverdag · Madglæde · Smagen af noget nyt · Overskuelige priser. Prøv på Hellofresh.dk med koden HFFCK. Vi taler også om vores støtte/medlemskoncept. Det kan du læse mere om her: https://copenhagensundays.memberful.com/join Episoden er optaget i Parken, onsdag den 15.9.2023 (få timer før salget af Grabara blev offentliggjort). Værter: Rasmus Kaas, Michael Rachlin og David E. Bastian-Møller.Sundays Podcast. Episode #86 Podcast fra Copenhagen Sundays.
  15.9.2023
  1:06:40
 • PANELET 2
  PANELET 2 – HAR KAMIL VALGT RIGTIGT? Velkommen til Panelet – et debatprogram fra Copenhagen Sundays. Steen O.G har inviteret tre F.C. København-fans til at debatere en rækker forskellige emner fra FCK-land. O.G. har tre emner med, og der ud over kommer hver paneldeltager med hvert deres “lynemne”. I denne udgave af diskuterer Panelet bl.a. Kamil Grabaras valg af Wolfsburg, ønsker til TV2s dækning af Superligaen fra næste sæson og weekendens vigtige kamp mod FC Nordsjælland. Panelet - sæson 2, episode 2. Programmet er også udgivet som video på Facebook og Youtube, og eroptaget i Parken tirsdag den 13. september 2023. Vært: Steen O.G. Panelet: Andreas Olsen, Alexander Aude og Nicolai “KB” Larsen. Idé og redaktion: Steen O.G./Copenhagen Sundays. Ansvarshavende redaktør: David E. Bastian-Møller Produceret af: Copenhagen Sundays. Partner: Unibet.
  14.9.2023
  51:02

Flere Sport podcasts

Om Copenhagen Sundays

Updates om F.C. København fra det største uafhængige medie om FCK. Følg vores podcast så du ikke går glip af de nye afsnit. Kan du lide os? Husk at give os et like eller en bunke stjerner i din foretrukne podcast app!
Podcast-websted

Lyt til Copenhagen Sundays, Fodbold-advokaten og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Copenhagen Sundays

Copenhagen Sundays

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store