Powered by RND
Lyt til COMEDY-KONTORET i appen
Lyt til COMEDY-KONTORET i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

COMEDY-KONTORET

Podcast COMEDY-KONTORET
Podcast COMEDY-KONTORET

COMEDY-KONTORET

Radio4
Tilføj
Anders Fjelsted og Torben Sangild inviterer med ind i en verden af standup og diskuterer og dissekerer jokes teknisk, historisk og indholdsmæssigt med hjælp fra...
Mere
Anders Fjelsted og Torben Sangild inviterer med ind i en verden af standup og diskuterer og dissekerer jokes teknisk, historisk og indholdsmæssigt med hjælp fra...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 205
 • Jubilæum og grimme børn - med Line Knutzon
  Comedy-Kontoret har rundet afsnit nr. 200, og vi tager med glæde 200 afsnit mere! I ugens afsnit er vi i godt selskab med dramatiker Line Knutzon, der fortæller lidt om hendes crush på Will Ferrell og hendes respekt for standup-komikere. Klip: Jimmy Fallon - Fred Armisen covers Blackbird SNL - Dysfunctional Family Dinner Stephen Lynch - Baby Dana Gould - Genetically SpeakingSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  22.9.2023
  55:37
 • De Klip Vi Når
  I denne uges udgave af Comedy-kontoret forsøger Torben og Anders at nå nogle af de klip, de tidligere har villet afspille. Stik mod forventning formår Torben og Anders dog kun at spille ét enkelt ubrugt klip af Andrew Schulz - men frygt ej, for programmet bliver også krydret med nye klip fra aktuelle komikere som Mark Normand og Shane Gillis. See omnystudio.com/listener for privacy information.
  15.9.2023
  56:25
 • Legenden Jan Gintberg
  Denne uges gæst er lidt af en comedy-oldtimer - eller måske nærmere en comedy-legende. Selveste Jan Gintberg tager nemlig et smut forbi Comedy-kontoret, til en snak om sine gamle helte inden for faget.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  8.9.2023
  56:37
 • Jordomrejse - Med Torbjørn C. Pedersen
  Vores gæst er Torbjørn C. Pedersen der i 10 år har rejst gennem alverdens lande uden at flyve og uden at tage hjem undervejs - som den første nogensinde. Og på den sidste del af rejsen med Comedy-kontoret i ørerne. Vi lytter derfor til klip der omhandler rejser og udlandet Afspillede klip: Patton Oswalt - Sky Cake Eddie Izzard - Definite Article Judah Friedlander - America Is The Greatest Country In The U.S Tig Notaro - Good One Amy Schumer - CuttingSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  1.9.2023
  55:12
 • Jokes om egne børn - Med Lasse Rimmer
  Igen i denne uge dykker vi ned i komikere der får børn og deres jokes om netop dem. Der bliver snakket om deres navne, amning og graviditet test når Anders, Torben og Lasse lytter til Leanne Morgan og Greg Fitzsimmons. Afspillede klip: Lasse Rimmer - Kæpheste Leanne Morgan - Three Babies Greg Fitzsimmons - Hot BabysitterSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  25.8.2023
  55:31

Flere Komedie podcasts

Om COMEDY-KONTORET

Anders Fjelsted og Torben Sangild inviterer med ind i en verden af standup og diskuterer og dissekerer jokes teknisk, historisk og indholdsmæssigt med hjælp fra ugens gæst, der selv er komiker. Standup handler om alt fra flyrejser til døden, fra underliv til filosofi, og det hele bliver endevendt i Comedy-kontoret.
Podcast-websted

Lyt til COMEDY-KONTORET, Skovmand og Wortmann i Gaden og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

COMEDY-KONTORET

COMEDY-KONTORET

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

COMEDY-KONTORET: Podcasts i samme familie