Powered by RND
Lyt til CelebKebab i appen
Lyt til CelebKebab i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

CelebKebab

Podcast CelebKebab
Podcast CelebKebab

CelebKebab

Sarah Jane Kok og Mie Frejo Copsø
Tilføj
Velkommen til CelebKebab! Vi er journalister og eksperter i amerikansk celebrity- og popkultur. Vores fornemste opgave er at give jer det nyeste og vildeste fra...
Mere
Velkommen til CelebKebab! Vi er journalister og eksperter i amerikansk celebrity- og popkultur. Vores fornemste opgave er at give jer det nyeste og vildeste fra...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 26
 • Efterårsanbefalinger
  I dagens afsnit giver vi jer vores bedste efterårsanbefalinger til, hvad du skal se og lytte til, når det bliver mørkere og koldere. Vi bliver begge lidt efterårsmelankolske, så vi giver dig derfor anbefalinger til både nye og gamle albums, podcasts, serier, film og dokuer, som vi vil forpuppe os med i efterårsmånederne. Vi samler dem alle på vores Instagram @celebkebab, hvor vi også gerne vil høre jeres bedste anbefalinger Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  22.9.2023
  37:44
 • Vi kunne så godt lide Joe Jonas
  I dagens afsnit af CelebKebab vender vi sagen om Danny Masterson, som er blevet kendt skyldig for to voldtægter og skal afsone 30 års fængsel. Vi taler om Ashton Kutcher og Mila Kunis teleprompter undskyldning, og hvilken magt Scientology har i Los Angeles. Vi runder selvfølgelig også Sophie Turner og Joe Jonas' skilsmisse, som er et granatchok, vi endnu ikke er kommet os over. Derudover taler vi Bethenny Frankel, Beyonce og meget mere om alle dine yndlings kendisser.Husk at følge os på Instagram, vi hedder @celebkebab Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  15.9.2023
  1:01:14
 • Bethenny Frankel og Deux Moi
  Vi er tilbage med endnu en special-episode, men i dag vender vi hele to personer. Mie er nemlig en ægte Real Housewives speacialist og sætter derfor Sarah ind i fænomenet Bethenny Frankel. Hvem er hun, hvad kan hun, og hvorfor snakker vi overhovedet om hende? Sarah er derimod podcastens selvudnævnte Gen Z/Internetekspert, og hun forklarer derfor Mie om, hvordan den anonyme Instagramprofil DeuxMoi opstod. Til sidst i afsnittet gemmer sig en lille overraskelse, da Sarah gerne vil give en særlig ting videre til lytterne. Husk, at du kan følge os på Instagram, vi hedder @celebkebab Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1.9.2023
  45:08
 • Miles to go
  Er Miley Cyrus med i en sekt? Hvad er yachting? Og hvad har panikdag på Journalisthøjskolen til fælles med BamaRush? Få alle svarene i dagens podcast, hvor vi også vender Britneys skilsmisse og Bethenny Frankels nyeste podcastinterview med Raches Leviss. Vi kårer selvfølgelig også ugens uduelige og giver jer den danske vinkel.Husk at følge os på Instagram, vi hedder @celebkebab Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  23.8.2023
  1:04:36
 • Bonus - Beyonce's friske toiletbræt
  Vi havde så meget at tale om sidst, at vi har lavet en lille bonusepisode med nogle af de mindre historier, som også har fyldt i sommeren. Fx. taler vi om, hvorvidt man må spekulere i Hailey Biebers graviditet, og vi vender også nogle af de mange break ups, som er sket. Husk, at du kan følge os på Instagram, vi hedder @celebkebab Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  14.8.2023
  22:05

Flere Nyheder podcasts

Om CelebKebab

Velkommen til CelebKebab! Vi er journalister og eksperter i amerikansk celebrity- og popkultur. Vores fornemste opgave er at give jer det nyeste og vildeste fra de amerikanske stjerner. Vi guider dig igennem det du skal vide, og graver dybt i det, som du måske allerede har hørt om. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-websted

Lyt til CelebKebab, Slottet & Sumpen og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

CelebKebab

CelebKebab

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store