Powered by RND
Lyt til Becks og Svensson i appen
Lyt til Becks og Svensson i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
StartsidePodcastsSport
Becks og Svensson

Becks og Svensson

Podcast Becks og Svensson
Podcast Becks og Svensson

Becks og Svensson

RadioPlay
Tilføj
Becks & Svensson tager dig med ind i de hellige haller i fodboldverdenen. Det er ikke en podcast med fokus på opstillinger, taktik og målmandsdrop. Podcasten ha...
Mere
Becks & Svensson tager dig med ind i de hellige haller i fodboldverdenen. Det er ikke en podcast med fokus på opstillinger, taktik og målmandsdrop. Podcasten ha...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 19
 • Hvem er Kalle Johnsson & fest med fans
  En spiller som Becks har trænet (forsøgt i hvert fald) har lagt vejen forbi studiet denne uge, Emil Nielsen!Hvorfor meldte han afbud til en kamp med to dages varsel? Hvordan kan det være, at en fan kan løbe hurtigere end ham? Og hvorfor lytter han ikke efter, når Becks kommer med taktiske 'guldkorn'?Lyt med for at få svar på disse spørgsmål samt høre en åben og ærlig samtale om livet med stress som fodboldspiller og hvordan glansbilledet ikke altid lever op til virkeligheden.
  29.9.2023
  1:05:50
 • Eksplosion efter kamp & konfetti i studiet
  Hvorfor troede Dennis Cagara, at han skulle miste sin mødom natten inden sin Bundesliga-debut? Hvorfor var alle hans holdkammeraters biler smadret efter et nederlag med Dynamo Dresden? Og kan man egentlig nogensinde pranke Allan Olesen?Dennis 'Høm' Cagara har lagt vejen forbi studiet til et decideret BRAG af et afsnit, hvor han også har medbragt sin egen straf til musikquizzen.
  22.9.2023
  50:53
 • Security i Hamborg & Svennes lange tud
  Hvorfor kunne Ken Fagerberg ikke sidde ned til et holdmøde i Viborg? Må man bruge toilettet i omklædningsrummet til at lave stort, hvis kun der er et? Og hvor har Svenne haft sin lange tud henne under en bytur i Silkeborg?Jacob Egeris har smidt vejen forbi studiet til et brag af et afsnit, hvor vi også kommer forbi Svennes yndlingstræner, Auri Skarbalius, Andreas Bjelland og en legendarisk holdleder fra Viborg.Tak fordi du lytter med!
  15.9.2023
  1:05:14
 • Glens døde skulder & ukogte kartofler
  Så er Becks & Svensson tilbage og i denne uge har vi fået besøg i studiet af den tidligere fodboldspiller og nuværende agent, Danny Olsen. Kristian Bak eller Jonas Borring, hvem var sjovest at pranke? Hvilken træner har den dårligste teknik og hvorfor kan Mikkel Thygesen og Winston Reid ikke finde ud af at koge kartofler? Få svarene i denne uges udgave af Becks og Svensson.
  8.9.2023
  50:21
 • Duncans vilde bytur & Maxi Maniacs
  Endnu en uge er gået, og endnu engang har vi fået verdensklasse besøg i Becks & Svensson.Denne gang er det Daniel Stenderup, der har lagt vejen forbi vores studie til en snak om alt fra Jack Daniels til prioriteringer i hverdagen. Hør om Duncans vilde bytur på Mallorca, Kasi-Jesper, som blåstempler en prank udført sammen med Mikkel Bischoff, og ikke mindst om en bytur på ungdomsholdet i Brøndby, som måske gik lidt over gevind.Becks & Svensson er præsenteret i samarbejde med Mazda og deres CX-60 Plug-in hybrid. Læs mere om den eller nogle af Mazdas andre modeller på Mazda.dk.
  1.9.2023
  48:42

Flere Sport podcasts

Om Becks og Svensson

Becks & Svensson tager dig med ind i de hellige haller i fodboldverdenen. Det er ikke en podcast med fokus på opstillinger, taktik og målmandsdrop. Podcasten har fokus på de skøreste og sjoveste historier fra fodboldverdenen med nogle af de største personligheder fra dansk fodbold som afsender. Glæd dig til store grin, vilde historier og alt det bedste fra verdens bedste sport. Værter: Mikkel Beckmann og Martin Svensson Redaktør og klip: Oliver Routledge

Lyt til Becks og Svensson, Absalons Radio og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Becks og Svensson

Becks og Svensson

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Becks og Svensson: Podcasts i samme familie