Powered by RND
Lyt til Bandeland i appen
Lyt til Bandeland i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Bandeland

Podcast Bandeland
Podcast Bandeland

Bandeland

Ekstra Bladet
Tilføj
Bandeland er Ekstra Bladets dybdegående journalistik om den organiserede kriminalitet i den danske underverden. I denne podcast får du de mest interessante fort...
Mere
Bandeland er Ekstra Bladets dybdegående journalistik om den organiserede kriminalitet i den danske underverden. I denne podcast får du de mest interessante fort...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 9
 • Korthuset falder
  Narkoligaen i Operation Blackjack bliver opløst, da politiet i juni 2016 foretager en større aktion og anholder flere af de involverede i sagen. En af de anholdte omkommer i sin celle kort før sit retsmøde – og så er der også flere af bagmændene, der aldrig bliver dømt i sagen. Denne sæson af Bandeland optrevler kokainens vej fra internationale narkokarteller, gennem den serbiske mafia og ud til de danske næsebor. En sag, politiet døbte Operation Blackjack. Lyt til hele den nye sæson af Bandeland eksklusivt med et Ekstra Bladet plus abonnement på ekstrabladet.dk/podcast Redaktionen bag Bandeland sæson 4 består af Carsten Norton, Sune Fischer og Kristian Kornø Vært: Knud Brix Lyddesign og kendingsmelodi: Søren Gregersen Redaktør: Sofie Rye Produceret af Nikolaj Kirk og Christine Runøe, Impact TV Bandeland 4 indeholder rekonstruktioner.
  24.4.2023
  1:57
 • Skuddrab i Grantoften
  Det er en sommeraften i 2016. En 29-årig mand befinder sig på parkeringspladsen foran det almene boligbyggeri Grantoften i Ballerup. En anden mand stiger ud ad en bil og skyder den 29-årige på klods hold i hovedet og brystet. Den 29-årige bliver bragt til Rigshospitalet, men står ikke til at redde og afgår ved døden få timer senere. Han viste sig at være venner med flere ledende medlemmer af Loyal to Familia. Men hvem dræbte ham og hvorfor? Har drabet forbindelser til Operation Blackjack? Denne sæson af Bandeland optrevler kokainens vej fra internationale narkokarteller, gennem den serbiske mafia og ud til de danske næsebor. En sag, politiet døbte Operation Blackjack. Lyt til hele den nye sæson af Bandeland eksklusivt med et Ekstra Bladet plus abonnement på ekstrabladet.dk/podcast Redaktionen bag Bandeland sæson 4 består af Carsten Norton, Sune Fischer og Kristian Kornø Vært: Knud Brix Lyddesign og kendingsmelodi: Søren Gregersen Redaktør: Sofie Rye Produceret af Nikolaj Kirk og Christine Runøe, Impact TV Bandeland 4 indeholder rekonstruktioner.
  17.4.2023
  3:17
 • Task Force Øst
  Nettet er ved at strammes om narkoligaen i Operation Blackjack. For igennem længere tid er smuglerne, bagmændene og håndlangerne blevet observeret af politiet. Denne sæson af Bandeland optrevler kokainens vej fra internationale narkokarteller, gennem den serbiske mafia og ud til de danske næsebor. En sag, politiet døbte Operation Blackjack. Lyt til hele den nye sæson af Bandeland eksklusivt med et Ekstra Bladet plus abonnement på ekstrabladet.dk/podcast Redaktionen bag Bandeland sæson 4 består af Carsten Norton, Sune Fischer og Kristian Kornø Vært: Knud Brix Lyddesign og kendingsmelodi: Søren Gregersen Redaktør: Sofie Rye Produceret af Nikolaj Kirk og Christine Runøe, Impact TV Bandeland 4 indeholder rekonstruktioner.
  10.4.2023
  3:32
 • De hvide bude
  Hver eneste dag bliver kokain købt og solgt via sms'er og krypterede apps. Det er blevet et let tilgængeligt stof – og der findes en hel organisation af folk, der lever af at håndtere og levere kokain til danske forbrugere. Hvem er de, og hvordan arbejder de? Denne sæson af Bandeland optrevler kokainens vej fra internationale narkokarteller, gennem den serbiske mafia og ud til de danske næsebor. En sag, politiet døbte Operation Blackjack. Lyt til hele den nye sæson af Bandeland eksklusivt med et Ekstra Bladet plus abonnement på ekstrabladet.dk/podcast Redaktionen bag Bandeland sæson 4 består af Carsten Norton, Sune Fischer og Kristian Kornø Vært: Knud Brix Lyddesign og kendingsmelodi: Søren Gregersen Redaktør: Sofie Rye Produceret af Nikolaj Kirk og Christine Runøe, Impact TV Bandeland 4 indeholder rekonstruktioner.
  3.4.2023
  3:48
 • Drabet på Jonathan
  I april 2015 bliver liget af en yngre mand fundet skudt, bagbundet og smidt i en mergelgrav. Det brutale drab vækker opsigt i medierne. Drabet spøger også i det kriminelle miljø og i Blackjack-sagen. For hvem er han? Hvem har dræbt ham? Og hvad har han gjort, siden nogen mente, han fortjente den skæbne? Denne sæson af Bandeland optrevler kokainens vej fra internationale narkokarteller, gennem den serbiske mafia og ud til de danske næsebor. En sag, politiet døbte Operation Blackjack. Lyt til hele den nye sæson af Bandeland eksklusivt med et Ekstra Bladet plus abonnement på ekstrabladet.dk/podcast Redaktionen bag Bandeland sæson 4 består af Carsten Norton, Sune Fischer og Kristian Kornø Vært: Knud Brix Lyddesign og kendingsmelodi: Søren Gregersen Redaktør: Sofie Rye Produceret af Nikolaj Kirk og Christine Runøe, Impact TV Bandeland 4 indeholder rekonstruktioner.
  27.3.2023
  3:47

Flere Ægte Kriminalitet podcasts

Om Bandeland

Bandeland er Ekstra Bladets dybdegående journalistik om den organiserede kriminalitet i den danske underverden. I denne podcast får du de mest interessante fortællinger fra rocker- og bandemiljøet. Følg med, når vi kaster lys over en mørk og lukket verden. Lyt til Bandeland eksklusivt med et Ekstra Bladet plus abonnement på ekstrabladet.dk/podcast
Podcast-websted

Lyt til Bandeland, KRIMILAND og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Bandeland

Bandeland

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Bandeland: Podcasts i samme familie