Har Morten Albæk været heldig eller dygtig i forhold til den måde, hans liv har forvaltet sig på? Hvor mange mennesker har det som en del af deres jobbeskrivelse at sørge for, at han fungerer godt?Hvor mange rejsedage har han om året? Og hvor får man den bedste flyoplevelse? Det svarer erhvervsmanden, filosoffen og bestsellerforfatteren på i dette afsnit af 'Arbejdstitel'.
--------
1:04:40
Om det smukke i livet
Dette afsnit af ’Arbejdstitel’ handler om kunst. Kunst på piedestaler, kunst på vægge, kunst i det offentlige rum, og kunst, som man ikke nødvendigvis er interesseret i at eje, men bare kan nyde og lade være visuelt stimulerende. Kristoffer og Oliver er taget ud til Bruun Rasmussen, og her taler de om, hvilke kunstnere de selv holder af og har hængende derhjemme, og den kunst de drømmer om, men som er svær – næsten umulig – at få fingrene i. De tager naturligvis også en omgang ’Overvurderet/Undervurderet’, som denne gang blandt andet omhandler dobbeldates, at gå til coach, poolbarer og at skrive ’på forhånd tak’ i en mail.Afsnittet er bragt i samarbejde med Bruun Rasmussen.
--------
49:58
24 timer ved Como-søen
Der er Milan Design Week og de to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst er fløjet til Lombardiet for at besøge byen ganske kort – og så komme hurtigt videre. GPS’en bliver sat på Bellagio, hvor de med udsigt til sø og bjerge meget hurtigt bliver enige om, at de befinder sig på en af kontinentets måske smukkeste pletter. Dette afsnit er bragt i samarbejde med Škoda i forbindelse med lanceringen af den nye Škoda Elroq.
--------
55:21
Med 'Røde' Claus Christensen
”Jeg vil gerne være gemt og glemt. Jeg har ikke behov for at skinne. Jeg skinner i mit eget liv, og jeg har det faktisk bedst med at være anonym.”Sådan siger den ikoniske danske kok ’Røde’ Claus Christensen i dette afsnit af ’Arbejdstitel’. Kristoffer og Oliver er nemlig taget ind på hans nye restaurant SK12, som ligger i det indre København. Snakken går blandt andet på hans mange restauranter, hvorfor der altid hænger kunst på væggene på de steder, han åbner, og så taler de selvfølgelig om en af de retter, han forbindes allermest med: hvalen. De kommer naturligvis ikke udenom en omgang ’Overvurderet/Undervurderet’, og denne gang diskuteres det at få hjælp til en parkering, ølglas med stilk, at bestille mad på en udenlandsk restaurant uden at se kortet, citronsorbet til dessert og at få tilberedt en ret ved bordet. Dette afsnit er bragt i samarbejde med Illy, der er hovedsponsor ved Gastro Awards 2025. Se mere på gastroawards.euroman.dk
--------
48:26
Om drømmeure med Kasper Hostrup, Frederik Lentz Andersen og Janus Regel
Dette afsnit af 'Arbejdstitel' handler om ure. Om vintageure, gode urkøb og drømmeure. Kristoffer og Oliver taler med Frederik Plum, der er vurderingsekspert hos Bruun Rasmussen, om særligt Patek Philippe-ure, og så giver de et kald til venner af programmet Kasper Hostrup, Frederik Lentz Andersen og Janus Regel, der fortæller om de ure, de allerede har, og de ure, de drømmer om. Afsnittet er bragt i samarbejde med Bruun Rasmussen.
--------
52:01
Flere Kunst podcasts
Trendige Kunst podcasts
Om Arbejdstitel
En podcast af Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné for det internationale, tænkende menneske.