Powered by RND
Lyt til 112 For Knuste Hjerter i appen
Lyt til 112 For Knuste Hjerter i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
StartsidePodcastsSamfund & Kultur
112 For Knuste Hjerter

112 For Knuste Hjerter

Podcast 112 For Knuste Hjerter
Podcast 112 For Knuste Hjerter

112 For Knuste Hjerter

24syv
Tilføj
Maria Jencel inviterer hver uge en ny gæst i studiet, som fortæller om, da de fik deres hjerte knust, hvordan de kom videre og selvfølgelig gør deres bedste for...
Mere
Maria Jencel inviterer hver uge en ny gæst i studiet, som fortæller om, da de fik deres hjerte knust, hvordan de kom videre og selvfølgelig gør deres bedste for...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 114
 • Kristine Trinkjær
  “Inden du siger noget, så er der noget, jeg må fortælle dig”, siger han og sætter sig ved siden af Kristine på sengen. Hun havde netop besluttet, at det var dem for altid, at hun ville kæmpe for deres kærlighed. Men nu springer hendes hjerte et slag over. “Jeg har gjort noget forfærdeligt”, siger han.I dagens afsnit fortæller Youtuber og influencer Kristine Trinkjær om sin første og eneste store kærlighed. Om at være i en ulige relation, hvor den ene vil være sammen hele tiden, og den anden sjældent vil ses. Om ikke at føle sig set og hørt og til sidst tage sig sammen og handle på den følelse. Hun fortæller om både at blive forrådt af sin kæreste og sin bedste veninde - og hvordan sorgen over svigtet føles forskelligt fra den ene til den anden. Og så fortæller hun om den cirkel, som slutter i studiet. For Kristine har helt ulykkelig lyttet til alle afsnit af ‘112 For Knuste Hjerter’ under sin egen hjertesorg. Og nu sidder hun her, ovre på den anden side, og fortæller sin egen historie. Kristine gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.
  26.9.2023
  1:11:09
 • Ankerstjerne
  TW: I dagens afsnit taler vi om at miste under graviditeten og hjertesorgen over drømmen om familie, som ikke vil lykkes.“HVAD FUCK ER DET, DU VIL?!”, råber Ankerstjerne til den to meter høje mand, der har puslet ved hans dør. Manden giver ham elevatorblikket, og Ankerstjerne kigger ned af sig selv. Underbukser, rødsprængte øjne og en kæp i hånden. Hans elskede ligger ovenpå og sover, og efter den sorg de har været igennem, får ingen lov at true dem. Manden begynder at løbe - og Ankerstjerne sætter efter ham…I dagens særafsnit fortæller sanger, sangskriver og producer Ankerstjerne om altid at have troet, at han skulle leve stærkt og dø ung. Om ideen om popstjernelivet: Det hurtige og det ubekymrede. Om at finde sit livs kærlighed og finde ud at, at det eneste han vil i hele verden er at få børn med hende. Han fortæller om det svære ved at være kærester i processen, om sit livs største sorg - og om en flugt ind i alkohol og arbejde. Og så fortæller han om, hvad der sker, når drømmen endelig går i opfyldelse - men du selv alligevel vil være forandret for evigt på den anden side.Ankerstjerne gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.
  19.9.2023
  1:11:02
 • Anna Briand
  En måned inden han går fra hende, spørger han hende, hvilken forlovelsesring hun drømmer om. “Jeg får det fysisk dårligt af at tale om det nu, kan jeg mærke. For det havde aldrig så meget som strejfet mig, at det var en mulighed, at vi nogensinde ikke skulle være sammen”, siger Anna.I dagens afsnit fortæller influencer og Youtuber Anna Briand om sin store kærlighed. Den der føles som en film, hvor alt foregår på en lyserød sky, og det nyforelskede par rejser jorden rundt sammen. Hun fortæller om at tro på for evigt fra første øjeblik, om at være den kvindelige og mandlige version af det samme menneske - og om ud af det blå pludselig at blive forladt uden en forklaring. Og så fortæller hun om at skabe sin egen closure og stadig være igang med sin hjertesorgsproces. Anna gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.
  12.9.2023
  1:26:10
 • Boris Hiort ft. Astrid Olsen
  “Er der noget, du ikke har fortalt mig?”, siger Astrid i mørket, imens hun nusser Boris på ryggen. Han svarer ikke, men øjeblikkeligt kan hun mærke sveden pible ud fra hans ryg. Deres ellers så bekymringsfrie kærlighedshistorie - er nu dømt til at starte med to knuste hjerter… I dagens afsnit er Boris Hiort fra Bachelorette gæst, og han fortæller den hjertesorgshistorie, som fik ham til at hanke op i sig selv, skabe et nyt liv og i sidste ende drage til Mexico og foran hele Danmark forelske sig i Mette Sommer. I studiet kommer hans nye kæreste Astrid Olsen tilfældigvis forbi, og det udvikler sig til, at de impulsivt sammen fortæller deres egen kærlighedshistorie, som også startede med et knust hjerte for dem begge. Boris fortæller også om sin og Mettes historie, og hvorfor han aldrig for alvor endte med hjertesorg, men i stedet endte med at forelske sig i Astrid og svigte hende lige så hurtigt, som han havde lovet hende sin troskab. Boris og Astrid tager også en runde ‘Jeg har aldrig’ sammen - og lærer hinanden lidt bedre at kende for åbne mikrofoner.
  5.9.2023
  1:07:17
 • Laura Sahl Daucke
  “Jeg har en fortælling om et knust hjerte. Selv den dag idag forstår jeg ikke, at det virkelig skete for mig”, starter Laura sin besked til Maria og fortsætter “og dér startede det største skuespil i mit liv og så endda for rullende kameraer…”I dagens afsnit fortæller Masterchef finalist og Masterchef Jul vinder Laura Sahl Daucke om det skuespil, du har set hende spille, hvis du har set Masterchef. For både bag og foran kameraerne foregik en kærlighedshistorie, der er en soap opera værdig. Hun fortæller om at få en livsændrende sms fra et fremmed menneske, om at have en fornemmelse af, at sandheden er en helt anden, end den hun bliver præsenteret for - og så fortæller hun om at ende med at satse alt og bluffe i så grad, at intet kan blive det samme på den anden side. Laura gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.
  29.8.2023
  1:08:39

Flere Samfund & Kultur podcasts

Om 112 For Knuste Hjerter

Maria Jencel inviterer hver uge en ny gæst i studiet, som fortæller om, da de fik deres hjerte knust, hvordan de kom videre og selvfølgelig gør deres bedste for at hjælpe alle jer derude med jeres hjertesorg. Dette er '112 for knuste hjerter' - din kærlighedsambulance.Har du input, spørgsmål eller kommentarer? Skriv til [email protected]
Podcast-websted

Lyt til 112 For Knuste Hjerter, Hjerteflimmer for voksne og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

112 For Knuste Hjerter

112 For Knuste Hjerter

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

112 For Knuste Hjerter: Podcasts i samme familie