Powered by RND
Lyt til 10-20-30 i appen
Lyt til 10-20-30 i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

10-20-30

Podcast 10-20-30
Podcast 10-20-30

10-20-30

DR
Tilføj
Hvilken musik havde størst betydning for dig, da du var 10, 20 og 30 år gammel? Tag med på en rejse gennem musikalske milepæle, når Signe Muusmann dykker ned i ...
Mere
Hvilken musik havde størst betydning for dig, da du var 10, 20 og 30 år gammel? Tag med på en rejse gennem musikalske milepæle, når Signe Muusmann dykker ned i ...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 16
 • Tine Gøtzsche - 10-20-30 om dagen - myrder om natten
  Hun er kendt som en über troværdig vært fra TV Avisen, men er for nyligt blevet kendt som Danmarks største Forræder Mama, da hun var med i et realityprogram på TV2, som handlede om mord, bedrag og udspekuleret spil. Heldigvis handler det om musik her i 10-20-30 og ABBA har en kæmpe plads i Tines hjerte, en musikkærlighed hun heldigvis har videregivet til sin søn. Vi skal også høre om da Tine boede i en rockergade på Nørrebro i en fremlejet møbleret lejlighed, som blandt andet rummede en pladesamling, der blev afgørende for Tines forhold til musik. Vært og tilrettelægger: Signe Muusmann. Producer: Mikkel Abildtrup Bagger. Lyddesign: Frederik Ludwigs. Redaktør: Kasper Christensen.
  22.9.2023
  35:13
 • Barnerockstjerne og X-factor
  Tidligere forsanger i Duné, Mattias Kolstrup, er netop nu aktuel med sit første soloprojekt i eget navn, men i det her program spoler vi tiden tilbage til da Mattias var 10, 20 og 30 år. Du kan høre, hvordan det var at starte et rockband allerede som lille dreng, inspireret af de lokale Skive drenge fra bandet Superheroes. I wann be a fucking rocking roll star, er et af Dunés første store hits, og det bliver virkelighed for bandet, da de i 2010 spiller til X-factor finalen i Parken, og bliver allemandseje, da de går ud af Danmarks national stadion den aften. Og så får du også historien om da Mattias som 30-årig bryder med sine venner og kollegaer i det band, som havde defineret ham siden han var en lille dreng. Vært og tilrettelægger: Signe Muusmann. Producer: Mikkel Abildtrup Bagger. Lyddesign: Frederik Ludwigs. Redaktør: Kasper Christensen.
  15.9.2023
  45:42
 • Ane Cortzen - om Laid Back og utætte batterier
  I det her afsnit kan du høre hvorfor Ane Cortzen ikke kan røre ved batterier den dag i dag og at det er næsten Laid Backs skyld. Ane fortæller også om hvordan vrede, depressive 90'er sangerinder blev lyden af en sjov og fri tid i Anes ungdom i Aix-en-Provence, og så kan du høre, da Ane bliver mor for første gang og ønskede at gøre det så godt, at uanset om de var til familiefødselsdage eller bryllup, havde de et turkis badekar med for datteren skulle i bad præcis kl. 18.00 HVER dag. Vært og tilrettelægger: Signe Muusmann. Producer: Mikkel Abildtrup Bagger. Lyddesign: Frederik Ludwigs. Redaktør: Kasper Christensen.
  8.9.2023
  47:41
 • Lars Ranthe - Bugsy Malone på Montmartre
  Skuespilleren Lars Ranthe elsker musik og faktisk er rensning af tagrender en god måde at flyde tilbage til minderne omkring den musik, der betød noget for ham, da han var 10, 20 og 30 år. Du skal høre hvordan magiske juletræsfester hænger uløseligt sammen med disco musik. Og hvordan han som ung usikker mand på 170 cm drømte om at kysse med alle damerne på det legendariske dansested Montmartre. Og så får du også historien om hvilken plade, der er Lars' absolut yndlingsplade, en plade som hans hustru i øvrigt introducerede for ham, da de mødte hinanden. Vært og tilrettelægger: Signe Muusmann. Producer: Mikkel Abildtrup Bagger. Lyddesign: Frederik Ludwigs. Redaktør: Kasper Christensen.
  1.9.2023
  38:28
 • Mulle - harpiks og tørfisk
  Hun er vant til at være omgivet af musik i hver eneste pause i en håndboldhal og hun ELSKER det! Kristina Kristiansen aka Mulle, professionel håndboldspiller er gæst i 10-20-30. Hør hende fortælle hvordan hun som 10 årig blev rasende, da tyve brød ind i hendes forældres bil og stjal hendes højt elskede CD med Vengaboys. Mulle fortæller også om hvordan hun i komplet forvirring får sagt nej tak til at komme på Landsholdet første gang landstræner, Jan Pytlick ringer og tilbyder hende en plads, og så får Mulle sat gang i radiostudiet med en koreografi til Tørfisk, VLTJ sangen, den sang er bare aldrig TRÆLS! Hold fast, der er smæk på den her udgave af '10-20-30' når Mulle præsenterer sit livssoundtrack. Vært og tilrettelægger: Signe Muusmann. Producer: Mikkel Abildtrup Bagger. Lyddesign: Frederik Ludwigs. Redaktør: Kasper Christensen.
  25.8.2023
  26:05

Flere Musik podcasts

Om 10-20-30

Hvilken musik havde størst betydning for dig, da du var 10, 20 og 30 år gammel? Tag med på en rejse gennem musikalske milepæle, når Signe Muusmann dykker ned i afgørende øjeblikke i kendte musikere og danskeres liv med musikken.
Podcast-websted

Lyt til 10-20-30, Ekstranummer og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

10-20-30

10-20-30

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

10-20-30: Podcasts i samme familie