Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland

Jul-Radio -
Lyt til 440 Jul-radiostationer online

Juleradio - find de smukkeste julesange i radioen

For mange er juletiden den smukkeste tid på året. Duften af brændte mandler, grangrene og stearinlys, der giver et blinkende lys, lyser de mørke dage op. Vores ører bliver også forkælet med julemusik. Smagene er naturligvis forskellige, men med de rigtige juleradioer på internettet opfyldes alle ønsker.

Julemusik - klassisk eller usædvanlig

Der er de tidløse hits, som har været på de internationale hitlister i årtier hver december. For os er Mariah Carey og George Michael blevet en lige så stor del af julemanden som slæden, rensdyrene og det røde sukkerdrys. Men julemanden har også Frank Sinatra eller Nat King Cole med i bagagen igen og igen, hvis man ser og lytter til juleradioernes playlister.

Ud over de store popstjerner er der også julemusik for børn, som kan findes på webradio, selv uden FM-frekvens. Alle kan f.eks. lytte til gratis julemusik af kunstnere som Michael Bublé, hvilket især motiverer de yngste børn til at synge med.

Men julesangene fra hele verden giver endnu mere akustisk variation under juletræet. Jul i Brasilien eller Caribien lyder meget anderledes end jul i de sneklædte alper. Og der er mange andre gode sange, der skaber en solrig julestemning, som f.eks. Feliz Navidad af José Feliciano.

Hvis du kan lide det endnu mere eksotisk, kan du også lytte til julemusik på internetradioer, der kun spiller julerockmusik. Selv juletechno og julehus er tilgængelige som ingredienser til bagning af småkager. Julewebradio gør det muligt.

Gratis julemusik - vælg den rigtige juleradio med et enkelt klik.