Powered by RND
PodcastsForretningTil Bords - En podcast af Catering Forum

Til Bords - En podcast af Catering Forum

Catering Forum
Til Bords - En podcast af Catering Forum
Seneste episode

Tilgængelige episoder

5 af 14
  • #11 - Fuldkorn for Folkesundheden (Live fra Madens Folkemøde 2025)
    I podcasten Til Bords sætter vi nogle af fødevarebranchens førende virksomheder, kokkeog specialister stævne i en samtale om bordet, hvor I hver især giver jeres vinkel på etvigtigt tema, som denne gang er Fuldkorn for folkesundheden.Fuldkorn kan det hele! Fuldkorn er et vigtigt element i det planterige og bæredygtige måltid. Det vi ved er, at indtag af fuldkorn er vigtig for vores sundhed, at undersøgelser viser, at det går den gale vej i takeaway (DTU Fødevareinstituttet) og generelt er mange retter for fede, for salte og indeholder for lidt fibre fra fuldkorn og grøntsager.Vi ved også, at vi bliver nødt til at se på målgrupper, når vi taler om fuldkorn – for det halterbåde hos de ældre og de unge.Rundt om bordet sidder Henrik Mertins, salgschef i Dansk Cater,Rikke Ramm Eberlein, CSR ansvarlig I Lidl Danmark,Frederikke Thye Fester, Chefkonsulent i Dansk Industri og med i Fuldkornspartnerskabet,Morten Enni Hassing, Head of Food Product & Performance i ISSog Mariann Hansen, som står for innovation og forbrugerindsigter i Schulstad.Vært: Caroline Mørck.
    --------  
    42:59
  • #10 - Turbo på det planterige måltid (Live fra Madens Folkemøde 2025)
    I podcasten Til Bords sætter vi nogle af fødevarebranchens førende virksomheder, kokke og specialister stævne i en samtale om bordet, hvor I hver især giver jeres vinkel på et vigtigt tema, som denne gang er, hvordan vi får sat turbo på det planterige måltid.Det vi ved er, at det går langsomt, at mange professionelle køkkener synes, at det er svært at komme i gang med planterige rette og sikre velsmag og mæthed og at korn, kerner og at brød for mange slet ikke forbindes med at være et element i det plantebaserede måltid.Rundt om bordet sidderAnders Nicolajsen, chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer,Henrik Mertins, salgschef i Dansk Cater,Rasmus Downes-Rasmussen, Head of Sustainable Gastronomy i Comwell Hotels,Lotte Christensen, bæredygtigheds- og udviklingschef i Jespers Torvekøkkenog Lene Christensen, Head of Sustainability i Lantmännen Unibake DanmarkVært: Caroline Mørck 
    --------  
    34:19
  • #9 - Hvad gjorde I så præcist for at skabe den ansvarlige tallerken? (Live fra Madscenen for Professionelle '24)
    I køkkenerne er der utroligt mange elementer, som man skal tage højde for, når man gerne vil gøre måltidet så ansvarligt som muligt. Man skal have en solid baggrundsviden og samtidigt have mod på at kaste sig ud i noget nyt. Det har vi sat spot på i tidligere episoder af ”TIL BORDS”, og nu dykker vi endnu længere ned i emnet med spørgsmålet ”Hvad gjorde i så præcist?”Episoden gæster:Line Flintø Eienfeldt, køkkenchef i Dagrofa FoodserviceAnders Nicolajsen, Chefkonsulent i Landbrug & FødevarerMariann Hansen, Innovation Manager i SchulstadVært: Caroline Mørck
    --------  
    26:45
  • #8 - Hvad gjorde I præcist for at få viden og inspiration til det gode bæredygtige madhåndværk? (Live fra Madscenen for Professionelle '24)
    I køkkenerne er der utroligt mange elementer, som man skal tage højde for, når man gerne vil gøre måltidet så ansvarligt som muligt. Vi dykker i episoden ned i i emnet og forsøger at få besvaret spørgsmålet ”Hvad gjorde i så præcist?” med vores 3 spændende gæster.Episodens gæster:Kenneth Balieu Sørensen, Head of Gastronomy, Compass Group DanmarkMarlene B. Lindegaard, Konceptchef i Dagrofa FoodserviceMichelle Helt, Lantmännen UnibakeVært: Caroline Mørck
    --------  
    27:31
  • #7 - Samarbejder mod madspild og den nationale madspildsstrategi (Live fra Madens Folkemøde '24)
    Reduktion af madspild fylder og har fokus i hele værdikæden fra primærproducent tilforbrugeren eller gæsten i en kantine eller på en restaurant. Selvom om det fylder, så er vislet ikke i mål, for der skal ambitiøse strategier til – og nye utraditionelle samarbejder. Detsætter vi fokus på i denne episode af ”Til Bords”, som er optaget live på Madens Folkemøde.Jacob Jensen, Minister for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.Selina Juul fra Forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad.Karsten Felvang Nielsen, Food & Beverages Direktør i Scandic Hotels.Ronny Saul, CEO og ejer af Jespers Torvekøkken.Lars Brovil, Salgsdirektør i Flensted Food Group.Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas.Vært: Caroline Juul MørckPodcasten er produceret for Catering Forum - et foodservicenetværk mellem Flensted Food Group, Royal Greenland, Danish Crown Professional og Lantmännen Unibake. Producer: Ugli Fruit Productions
    --------  
    38:37

Flere Forretning podcasts

Om Til Bords - En podcast af Catering Forum

Du kender det sikkert. Panderne syder, kartoflerne koger, og sveden løber ned ad panden på dig. Mens det hele er ved at koge over, skal du samtidig tænke over, hvordan du skaber den mest bæredygtige menu. En analyse fra Catering Forum viser også, at det er et komplekst spørgsmål. For hvordan gør vi bæredygtighed nemt at navigere i? Og hvordan bliver vi bedre til at vælge de mest bæredygtige – og smagfulde – råvarer og retter? Det undersøger vi i denne her podcast, hvor jeg får besøg af landets førende kokke og specialister inden for området for at blive klogere på, hvordan vi tager de store valg, der skal til, for at skabe grundlæggende forandringer, mens du får også serveret konkrete råd til hvad du kan prøve af i det professionelle køkken for at gøre menuen mere bæredygtig og kunderne tilfredse.Vært: Caroline Juul MørckPodcasten er produceret for Catering Forum - et foodservicenetværk mellem Flensted Food Group, Royal Greenland, Danish Crown Professional og Lantmännen Unibake. Producer: Ugli Fruit Productions
Podcast-websted

Lyt til Til Bords - En podcast af Catering Forum, Hot Money: Agent of Chaos og mange andre podcasts fra hele verden med radio.dk-appen

Hent den gratis radio.dk-app

  • Bogmærke stationer og podcasts
  • Stream via Wi-Fi eller Bluetooth
  • Understøtter Carplay & Android Auto
  • Mange andre app-funktioner
Juridiske forhold
Social
v7.18.5 | © 2007-2025 radio.de GmbH
Generated: 6/13/2025 - 1:24:13 AM