Powered by RND
Lyt til DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET i appen
Lyt til DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
StartsidePodcastsÆgte Kriminalitet
DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET

DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET

Podcast DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET
Podcast DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET

DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET

Radio4
Tilføj
En 8-årig pige er død. Gispende efter vejret, dør hun i armene på sin grædende far, mens de sidder på gulvet hos deres praktiserende læge.  I denne podcast seri...
Mere
En 8-årig pige er død. Gispende efter vejret, dør hun i armene på sin grædende far, mens de sidder på gulvet hos deres praktiserende læge.  I denne podcast seri...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 7
 • Lyt til 'Radio4 Undersøger' som podcast
  Vil du have dybdegående, grundige og afslørende nyhedshistorier? Så lyt til podcasten'Radio4 Undersøger'. Programmet dokumenterer og belyser sager, der har relevans for dig. Vi har lavet historier om alt fra skjulte sundhedsskandaler, Forsvarets PFAS-forureninger til fængende fortællinger fra dansk politik. Vi vil løbende give dig indblik, perspektiv og baggrund på de historier, som vi graver frem. Lyt med i podcasten 'Radio4 Undersøger' - du finder Radio4's app eller der, hvor du lytter til podcast.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  11.9.2023
  0:57
 • Den døde pige i lægehuset #5 - Afgørelsen
  Der var flere fejl i behandlingen, der ledte frem til, at Aryam fik hjertestop og døde hos sin praktiserende læge - Lægerne Margrethevej i den sønderjyske by Vojens. Det står klart, efter at Styrelsen for Patientklager har gennemgået forløbet og rejst kritik af lægehuset. Men Aryams far, Sohaib, er ikke tilfreds med afgørelsen. For familien har mistet en datter og storesøster. Og hvad er konsekvensen for lægehuset? Tilrettelæggelse: Søren Mejer Jensen, Allan Christiansen, Tobias Hansen Bødker og Jais Nørgaard Alstrøm. Idé og research: Søren Mejer Jensen og Allan Christiansen. Redaktør: Jon Hasselbalch MikkelsenSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  15.6.2023
  21:16
 • Den døde pige i lægehuset #4 - Ikke kun Aryam
  Aryam er ikke det eneste barn, der er død efter et behandlingsforløb, hvor der har være sprogbarrierer. Og i årevis har en professor råbt op om, at patienter med minoritetsbaggrund er mere udsatte, når de kommer i kontakt med sundhedsvæsnet. I denne podcast serie undersøger Radio4s journalister, hvordan et barn kan dø hos lægen; et sted, man forventer, er det mest sikre sted at være, når sygdom truer. Undervejs finder de tegn på, at der er begået fejl i behandlingen, og at forældrene tilsyneladende ikke er blevet taget alvorligt. Tilrettelæggelse: Jais Nørgaard Alstrøm, Allan Christiansen og Søren Mejer Jensen. Redaktør: Jon Hasselbalch Mikkelsen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
  2.2.2023
  24:36
 • Den døde pige i lægehuset #3 - Det første besøg
  Aryams død ser ud til at kunne have været undgået. Det ser nemlig ud til, at hendes privatpraktiserende læge har begået fejl i behandlingen af den 8-årige pige. Det sker allerede, da hun for første gang sætter sine ben i lægehuset, ni dage før hun dør samme sted. I denne podcast serie undersøger Radio4s journalister, hvordan et barn kan dø hos lægen; et sted man forventer er det mest sikre sted at være, når sygdom truer. Undervejs finder de tegn på, at der er begået fejl i behandlingen, forældrene er tilsyneladende ikke blevet taget alvorligt, og lægehuset skifter forklaring, om hvad der er sket, alt efter hvilken myndighed, de forklarer sig til. Tilrettelæggelse: Jais Nørgaard Alstrøm, Allan Christiansen og Søren Mejer Jensen Redaktør: Jon Hasselbalch MikkelsenSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  31.1.2023
  24:35
 • Den døde pige i lægehuset #2 - "Vi har ikke tid"
  Det bliver mere og mere tydeligt, hvad der er sket, da den 8-årige pige Aryam dør hos sin egen læge. Med dokumenterne i sagen kan vi se, at familien på dødsdagen får besked om at vente tre og en halv time, før de kan komme ind og se en læge. Men kan det virkelig være rigtigt, at du skal vente mere end tre timer på at komme til lægen, hvis dit barn ikke kan trække vejret? Tilrettelæggelse: Søren Mejer Jensen, Allan Christiansen og Jais Nørgaard Alstrøm Redaktør: Jon Hasselbalch MikkelsenSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  26.1.2023
  33:30

Flere Ægte Kriminalitet podcasts

Om DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET

En 8-årig pige er død. Gispende efter vejret, dør hun i armene på sin grædende far, mens de sidder på gulvet hos deres praktiserende læge.  I denne podcast serie undersøger Radio4s journalister, hvordan et barn kan dø hos lægen; et sted man forventer er det mest sikre sted at være, når sygdom truer.  Undervejs finder de tegn på, at der er begået fejl i behandlingen. Forældrenes bekymringer er tilsyneladende ikke blevet taget alvorligt nok, og lægehuset har skiftende forklaringer på, hvad der skete på dødsdagen alt efter hvilken myndighed, de forklarer sig til.   Tilrettelæggelse: Søren Mejer Jensen, Allan Christiansen og Jais Nørgaard Alstrøm Redaktør: Jon Hasselbalch Mikkelsen 
Podcast-websted

Lyt til DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET, Du er ikke alene og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET

DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET: Podcasts i samme familie