Powered by RND
Lyt til De lovløse i appen
Lyt til De lovløse i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

De lovløse

Podcast De lovløse
Podcast De lovløse

De lovløse

DR
Tilføj
Danmark har gennem tiden leveret et ikke ubetydeligt bidrag til bunken af storslåede kupmagere, gangstere, cowboy outlaws og sørøvere. Mange af dem er bare gået...
Mere
Danmark har gennem tiden leveret et ikke ubetydeligt bidrag til bunken af storslåede kupmagere, gangstere, cowboy outlaws og sørøvere. Mange af dem er bare gået...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 26
 • 6:6 - Else Christensen: The Folk Mother Is Loose
  Else er centrum for et følelsesladet og intenst retssalsdrama, helt som vi kender det fra 'Ally McBeal' eller 'A Few Good Men'. Det er en kamp mellem en lille 80-årig kvinde og det store brutale system. Men udenfor retsalen er odinister i gang med at tage sagen i egen hånd. De kræver "Freedom for the Folk Mother" og sælger støtte t-shirts med Elses billede på. Vært og tilrettelæggelse: Emil Rothstein-Christensen. Lyddesign og tilrettelæggelse: Tobias Ingemann. Elses stemme: Bodil Jørgensen. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af MonoMono.
  20.4.2023
  43:37
 • 5:6 - Else Christensen: Vrede, hvide vikinger
  Else bruger sine Folkmother-superkræfter til at tiltrække nye medlemmer til sin organisation. Og det er et helt særligt segment hun har fundet sig: Vrede, hvide mænd der har vendt samfundet ryggen, og som hun kan plukke i Floridas forskellige statsfængsler. Men uden at ane uråd er Else også selv på vej om på den forkerte side af tremmerne. Vært og tilrettelæggelse: Emil Rothstein-Christensen. Lyddesign og tilrettelæggelse: Tobias Ingemann. Elses stemme: Bodil Jørgensen. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af MonoMono.
  20.4.2023
  27:18
 • 4:6 - Else Christensen: Enter - The Folkmother
  I det her afsnit skal du høre den storslåede Beretning om hvordan den ganske almindelige pige Else Christensen, født Ochsner, fra Esbjerg, bliver til hele verdens odinistiske Folkmother. En origin story som vi kender dem fra både historier om superhelte - og superskurke. Vært og tilrettelæggelse: Emil Rothstein-Christensen. Lyddesign og tilrettelæggelse: Tobias Ingemann. Medvirkende: Peder Byberg, religionshistoriker. Elses stemme: Bodil Jørgensen. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af MonoMono.
  20.4.2023
  31:54
 • 3:6 - Else Christensen: Landsforræderen?
  Det er ikke let for Else og Aage at finde den politiske balance i det nazibesatte Danmark. Både besættelsesmagten og politiet har øje på dem - og med god grund. For det unge par har meget at skjule. Blandt andet alle deres våben! Vært og tilrettelæggelse: Emil Rothstein-Christensen. Lyddesign og tilrettelæggelse: Tobias Ingemann. Elses stemme: Bodil Jørgensen. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af MonoMono.
  20.4.2023
  29:39
 • 2:6 - Else Christensen: Else og Aage
  Tredivernes København er en politisk og ideologisk smeltedigel. Anarkister, kommunister og nazister råber op og slås i gaderne og på barerne. Midt i mellem næsten samtlige standpunkter sidder et nyforelsket par; Aage og Else. En dansk politisk version af Bonnie og Clyde. De drømmer om at omstyrte samfundet, men de aner endnu ikke hvor langt væk, de små skridt de tager her i København, kommer til at føre dem. Vært og tilrettelæggelse: Emil Rothstein-Christensen. Lyddesign og tilrettelæggelse: Tobias Ingemann. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af MonoMono.
  20.4.2023
  39:39

Flere Samfund & Kultur podcasts

Om De lovløse

Danmark har gennem tiden leveret et ikke ubetydeligt bidrag til bunken af storslåede kupmagere, gangstere, cowboy outlaws og sørøvere. Mange af dem er bare gået lidt i glemmebogen. I serien 'De Lovløse' fortæller Emil Rothstein-Christensen alle de vanvittige og hæsblæsende historier om danskere, der er endt langt uden for lands lov og ret, men ikke desto mindre har været med til at ændre både Danmarks- og verdenshistorien. Det er actionfyldte lydfortællinger baseret på den vilde virkelighed. Produceret for DR af MonoMono.
Podcast-websted

Lyt til De lovløse, Djævlen i detaljen og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

De lovløse

De lovløse

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

De lovløse: Podcasts i samme familie