Powered by RND
Lyt til Børssnak i appen
Lyt til Børssnak i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Børssnak

Podcast Børssnak
Podcast Børssnak

Børssnak

Saxo Bank
Tilføj
Børssnak er podcasten, der hver mandag klæder dig på til ugen, der kommer på børsen.
Mere
Børssnak er podcasten, der hver mandag klæder dig på til ugen, der kommer på børsen.
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 6
 • Nike, inflationstal og børsnoteringer i fokus
  Børssnak er podcasten der klæder dig på til ugen der kommer på børsmarkederne på 10 minutter. I ugens episode vender vi børsnoteringerne af ARM og Instacard, der er kommet under pres. Renterne er på vej op igen, og så ser vi frem i mod næste uges inflationstal fra både de europæiske lande og USA. 
  25.9.2023
  14:01
 • Kommer EU Ursula de grønne virksomheder til undsætning?
  Børssnak er podcasten der klæder dig på til ugen der kommer på børsmarkederne på 10 minutter. I ugens episode vender vi den grønne omstilling, og om EU er på vej med en ny stor pakke til at holde de grønne investeringer på sporet. Så ser vi frem i mod den amerikanske central banks rentebeslutning på onsdag og vigtige PMI tal senere på ugen. Olieprisen er også kommet på himmelflugt, så den skal også diskuteres i ugens afsnit. 
  18.9.2023
  12:56
 • Av, min ARM - Største børsnotering siden 2021
  Børssnak er podcasten der klæder dig på til ugen der kommer på børsmarkederne på 10 minutter. I ugens episode vender vi den britiske mikrochip virksomhed ARM, der skal børsnoteres. Vi kommer også forbi Apple og deres kommende Iphone 15 samt Adobe´s regnskab. Sidst men ikke mindst ser vi frem i mod ugens vigtige inflationstal fra USA. 
  11.9.2023
  11:53
 • Ørsted, løb eller køb?
  Børssnak er podcasten der klæder dig på til ugen der kommer på børsmarkederne på 10 minutter. I ugens episode vender vi Ørsted og nedturen i den grønne sektor. Skal man smide sine penge efter den kriseramte vindsektor, eller er der bedre alternativer. Vi vender renterne, og om rentetoppen er nået, og så ser vi frem i mod et vigtigt ukendt tal, som er værd at holde øje med i ugen der kommer. 
  4.9.2023
  12:06
 • Big-Tech, renter og inflationstal
  Børssnak er podcasten der klæder dig på til ugen der kommer på børsmarkederne på 10 minutter. I ugens episode vender vi igen NVIDIA og deres vanvittige regnskab. Vi kommer forbi renter og Jackson Hole mødet, og slutter af med at se frem i mod ugens europæiske inflationstal og den amerikanske jobrapport. 
  28.8.2023
  12:58

Flere Forretning podcasts

Om Børssnak

Børssnak er podcasten, der hver mandag klæder dig på til ugen, der kommer på børsen.
Podcast-websted

Lyt til Børssnak, Milliardærklubben - Ny kanal! og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Børssnak

Børssnak

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Børssnak: Podcasts i samme familie