Powered by RND
Lyt til Børn i Bagagen i appen
Lyt til Børn i Bagagen i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Børn i Bagagen

Podcast Børn i Bagagen
Podcast Børn i Bagagen

Børn i Bagagen

Caroline og Pelle Hvenegaard
Tilføj
I podcasten "Børn i Bagagen" rejser Caroline og Pelle Hvenegaard ud i verden med deres datter Ukhona - og deler det hele med dig. Det er en podcast, der handler...
Mere
I podcasten "Børn i Bagagen" rejser Caroline og Pelle Hvenegaard ud i verden med deres datter Ukhona - og deler det hele med dig. Det er en podcast, der handler...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 95
 • SPECIAL del 3 - Thorbjørn C. Pedersen "Her vil jeg gerne tilbage til!"
  Her i det sidste afsnit med Thorbjørn C. Pedersen - der har besøgt ALLE verdens lande på en 10 år lang uafbrudt rejse! - spørger vi ind til det vigtigste menneske, han har mødt på sin rejse. Det viser sig, at det var en polsk kvinde, som han mødte lige i starten af sin tur. Hvis det ikke havde været for hende, var det blevet en helt anden tur. Hendes hjælpsomhed, åbenhed og generøsitet får ham til at spørge sig selv, hvem han selv er og det lærte ham at tage mere imod. Han fortæller også om, hvordan det er at rejse væk fra venner og familie i 10 år - og om at blive gift med sin kæreste flere gange ude i verden. Sidst men ikke mindst svarer han på spørgsmålet - "hvor vil du gerne tilbage til?". Et svar vi er super spændte på at høre fra en mand, der har været i ALLE verdens lande. Dér kom der lige et nyt sted på bucket-listen!! Hvis du vil høre, hvor det er, så må du høre afsnittet ;) - Go' lyttelyst!!Køb “True Match Nude Plumping Tinted Serum” fra vores nye sponsor L’Oreal Paris HER Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  27.9.2023
  32:46
 • SPECIAL del 2 - Thorbjørn Pedersen - "Jeg burde være kidnappet og død mange gange"
  Så er vi nået til anden del af vores snak med Thorbjørn C. Pedersen, der netop er hjemvendt fra en 10 år lang uafbrudt rejse, hvor han har besøgt ALLE verdens lande uden brug af fly og uden at tage hjem til Danmark undervejs. Det er simpelthen SÅ fascinerende at høre om, og i det her afsnit dykker vi ned i, hvordan man overhovedet kommer på sådan en vanvittig ide, og vi taler om alle de forberedelser, der skal til både før og under sådan et enormt eventyr. Vi kommer også ind på faren ved sådan en tur. Thorbjørn er jo nødt til at besøge nogle af verdens på papiret farligste lande og regimer. Han fortæller blandt andet om sit besøg i Syrien, mens borgerkrigen var på sit højeste, og om hvordan man sagtens kan befinde sig i et land med krig og nærmest ikke lægge mærke til det. En af hans pointer er, at bag den kameramand, der filmer og giver os verden, så leves livet. Der kører taxaer, folk arbejder og tager sig af børnene. Han burde, hvis man lytter til det gængse fortælling om verden være både død og kidnappet flere gange undervejs, men her sidder han i et stykke og i godt behold og kan som en vigtig pointe berette, at verden ikke er så farlig, som den umiddelbart kan se ud. Glæd dig til at tage endnu en tur i fodsporene på en sand eventyrer. Go' lyttelyst!Tjek “True Match Nude Plumping Tinted Serum” fra vores nye sponsor L’Oreal Paris ud HER Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  20.9.2023
  46:16
 • SPECIAL - "Thorbjørn har rejst i ALLE verdens lande UDEN at flyve!"
  Normalt er det en forudsætning, at man har børn for at deltage i vores podcast, men vi var simpelthen nød til at gøre en undtagelse. I det her afsnit taler vi med Thorbjørn C. Pedersen, der har rejst i ALLE verdens lande UDEN at flyve og UDEN at vende tilbage til Danmark undervejs. Det var en bedrift, der tog ti år, og Thorbjørn er netop vendt hjem til Danmark – og ham måtte vi bare tale med, børn eller ej. Han er en eftertragtet herre, der dagen lang laver interviews med alt fra CCN og BBC til store nyhedsmedier i Kina og andre lande, men han var så sød at afsætte en formiddag til vores lille podcast. Her i det første afsnit dykker vi ned i Thorbjørns barndom og tiden op til rejsen, for at prøve at lure, hvor udlængslen og trangen til et så vildt et eventyr stammer fra. Thor er en gudsbenådet fortæller og tiden før hans store rejse rummer allerede massevis af eventyr og oplevelser både herhjemme og ude i den store verden, som på en eller anden måde alt sammen giver mening og leder op til den vilde ti år lange verdensekspedition. Glæd dig til at møde Thorbjørn her i det første af tre afsnit - Go' lyttelyst!!Køb “True Match Nude Plumping Tinted Serum” fra vores nye sponsor L’Oreal Paris HER Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  13.9.2023
  50:57
 • Smukfest - nu med et barn i bagagen
  Vi er endnu engang draget til Smukfest i den flotte bøgeskov ved Skanderborg. Alt er som det plejer, og så alligevel ikke, for vi har for første gang Ukhona med. Hun har en fest til både Rasmus Seebach, Tobias Rahim og lærer storsmilende et par ekstra frække gloser til Tessa-koncerten. Frække ord og vild stemning er der også til det Dagens Mand arrangement ved søen i campingområdet Kærligheden. Pelle er for første gang i ti år vært for en omgang Dagens Mand. Det er skide sjovt, med masser af sjove kommentarer, og så selvfølgelig de helt dumme både under og over bæltestedet. Ukhona suger det hele til sig, og bliver noget nær forarget, da Pelle spørger en fyr, hvilken pige han søger, og han svarer: "en lækker kælling". Caroline og Pelle oplever et trip down memory lane, da Bob Marleys gamle band The Wailers skruer op for de gamle reggae hits, og trods manglende alkoholindtag danser vi rundt og har en kæmpe fest til Benjamin Hav. Hør hvordan det er at have en 7-årig pige med på festival - noget vi i hvert fald elskede så meget, at vi helt sikkert skal tilbage allesammen til næste år. Go' lyttelyst!Køb “True Match Nude Plumping Tinted Serum” fra vores nye sponsor L’Oreal Paris HER Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  6.9.2023
  38:57
 • Road trip - Dolomitterne - "Et tilfældigt, vidunderligt stop"
  Vi vender snotten hjemad, men på vejen gør vi et tilfældigt stop, der viser sig at være magisk. Vi var egentlig på vej til et bjerg, som vi var blevet anbefalet, men bliver så bjergtaget, da vi kører over et bjergpas, at vi i stedet vælger at stoppe der og tage en spontan vandretur. Alt fra maden til udsigten er fantastisk, og selvom Ukhona ender med at gå helt kold på det sidste stykke op, så bliver humøret reddet men en længere pause. Herfra skiftes vi voksne til at gå videre helt op på toppen - for er der en top, skal den naturligvis udforskes. På vejen ned er det gode humør tilbage hos den yngste vandrer, og hende og Pelle har en fest med at tale engelsk med alverdens accenter, og især engelsk med indisk accent og danglish - engelsk med tyk dansk accent - får Ukhona til at grine. Intet slår dog det grin det afføder, da Pelle kommer til at slippe en ordentlig prut, da vi går forbi en mand på vores vandring - det var sjovt men også uendelig pinligt i pigernes øjne. Kom med på den sidste færd i det smukke Dolomitterne, et sted vi i den grad kan anbefale. Go' lyttelyst! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  30.8.2023
  34:07

Flere Børn & Familie podcasts

Om Børn i Bagagen

I podcasten "Børn i Bagagen" rejser Caroline og Pelle Hvenegaard ud i verden med deres datter Ukhona - og deler det hele med dig. Det er en podcast, der handler om at rejse på egen hånd med et barn. Det handler både om alle glæderne, men også om de mange besværligheder, der kan være, når man selv skal bestille hoteller, billetter osv, og når der ikke er en all inclusive buffet og bamseklub med legekammerater. Podcasten vil være fyldt med masser af inspiration, og samtidig giver de deres oplevelser, erfaringer og gode råd videre. Caroline og Pelle har altid rejst utrolig meget, en ting de er blevet ved med efter de fik datteren Ukhona, som allerede her inden podcastens begyndelse som 5-årig har været i 19 forskellige lande. Derfor har de allerede en masse rejseoplevelser i bagagen, og i de fleste afsnit, kan de slet ikke lade være med at tage lytteren med rundt i verden på nogle af alle de mange andre rejser, de har haft. Det betyder også, at man ikke behøver at have små børn, eller have interesse for det ene sted de er henne i den enkelte podcast for at lytte med.I de første fem afsnit er familien i Italien ved Comosøen og i Toscana, og efterfølgende går turen til Mallorca. Herefter venter Bornholm, Portugal og hvad der nu åbner derude... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-websted

Lyt til Børn i Bagagen, momkind podcast og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Børn i Bagagen

Børn i Bagagen

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store