Powered by RND
Lyt til Bibelen Leth fortalt i appen
Lyt til Bibelen Leth fortalt i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer

Bibelen Leth fortalt

Podcast Bibelen Leth fortalt
Podcast Bibelen Leth fortalt

Bibelen Leth fortalt

DR
Tilføj
Forfatter Kristian Leth mener at Bibelen er verdens vigtigste bog. Journalist Lauge Hendriksen læser de hellige skrifter for første gang. Sammen forsøger de at ...
Mere
Forfatter Kristian Leth mener at Bibelen er verdens vigtigste bog. Journalist Lauge Hendriksen læser de hellige skrifter for første gang. Sammen forsøger de at ...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 75
 • Den første profet
  Den historiske Jesus prædikede om omsorg for de svageste, et opgør med rigdom og overklasse og en social omvæltning. I næste afsnit leder vi efter det budskabs rødder hos Bibelens allertidligste profet - Amos. Tilrettelagt og klippet af Kristian Leth og Lauge Hendriksen. Speak: Karen Straarup. Redaktør: Rune Born Schwartz. Produceret for DR af Munck Studios København.
  21.9.2023
  56:42
 • De kristnes slaver
  Kristian og Lauge fortsætter med at grave i Bibelens forhold til slaver og er nu nået til kristendommen. For hvad mener Jesus og Paulus egentlig om slaver? Tilrettelagt og klippet af Kristian Leth og Lauge Hendriksen. Speak: Karen Straarup. Redaktør: Rune Born Schwartz. Produceret for DR af Munck Studios København.
  14.9.2023
  56:41
 • Bibelens slaver
  Hvad siger Bibelen egentlig om slaveri? De ti bud starter således: "Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset." Derfor burde det, fra et moderne perspektiv, være logisk, at jøderne var imod slaveri. Men så simpelt er det ikke. Slet ikke. Tilrettelagt og klippet af Kristian Leth og Lauge Hendriksen. Speak: Karen Straarup. Redaktør: Rune Born Schwartz. Produceret for DR af Munck Studios København.
  7.9.2023
  56:20
 • De første kommunister
  Karl Marx ruller sig i sin grav, når Kristian og Lauge undersøger om man egentlig kan finde sporene til Marx kommunisme og socialisme i historien om Jesus og hans apostle. Tilrettelagt og klippet af Kristian Leth og Lauge Hendriksen. Speak: Karen Straarup. Redaktør: Rune Born Schwartz. Produceret for DR af Munck Studios København.
  31.8.2023
  56:38
 • Jefta og hans datter
  Historien om Jefta og hans datter er en af de mest rystende historier i Bibelen. En historie om at lave det største offer til gud. En historie der stiller spørgsmål ved, hvad vi overhovedet kan forvente af Bibelens historier. Tilrettelagt og klippet af Kristian Leth og Lauge Hendriksen. Speak: Karen Straarup. Redaktør: Rune Born Schwartz. Produceret for DR af Munck Studios København.
  24.8.2023
  56:33

Flere Religion & Åndelighed podcasts

Om Bibelen Leth fortalt

Forfatter Kristian Leth mener at Bibelen er verdens vigtigste bog. Journalist Lauge Hendriksen læser de hellige skrifter for første gang. Sammen forsøger de at besvare spørgsmålet: Kan vi overhovedet forstå os selv og det samfund, vi lever i, hvis ikke vi forstår Bibelen? Tilrettelæggelse og klip: Kristian Leth og Lauge Hendriksen. Speak: Karen Straarup. Redaktør: Hanne Budtz-Jørgensen. Produceret for DR af Munck Studios København.
Podcast-websted

Lyt til Bibelen Leth fortalt, Hvad ville Jesus have sagt? og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Bibelen Leth fortalt

Bibelen Leth fortalt

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Bibelen Leth fortalt: Podcasts i samme familie