Powered by RND
Lyt til Ægte haveglæde i appen
Lyt til Ægte haveglæde i appen
(2.537)(250.190)
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
Gem station
Vækkeur
Sleeptimer
StartsidePodcastsFritid
Ægte haveglæde

Ægte haveglæde

Podcast Ægte haveglæde
Podcast Ægte haveglæde

Ægte haveglæde

Kenn Römer-Bruhn
Tilføj
Leder du efter en havepodcast at tage i ørerne, når du næste gang skal i haven? Eller har du brug for at sætte skub i havetankerne i selskab med andre havefolk?...
Mere
Leder du efter en havepodcast at tage i ørerne, når du næste gang skal i haven? Eller har du brug for at sætte skub i havetankerne i selskab med andre havefolk?...
Mere

Tilgængelige episoder

5 af 9
 • Nyttehave med plads
  I denne episode besøger Kenn Römer-Bruhn en nyttehave i Herlev, hvor Jan Holm, der er en meget entusiastisk havedyrker, har forvandlet et vildnis til en frodig oase med plads til både afslapning og helt utroligt mange afgrøder.I episoden kan du høre, hvad forskellen på en nyttehave og en kolonihave er, hvordan man kan spare penge på planter og andre haveting og meget mere.Episoden begynder netop som Kenn har parkeret sin cykel. En rød havelåge står åben, og byder velkommen …Vil du i øvrigt lære mere om at dyrke køkkenhave og blomster, så tilmeld dig et af havekurserne i Blomsterhaven: https://blomsterhaven.dk/havekurser/Lyt med, når Jan med stor iver fortæller om sin nyttehave, der betyder alt for ham. Hør om forskellige spændende afgrøder, gladiolus og dahlia, havehygge og den store diversitet, der findes i nyttehaven. Husk at lytte med helt hen mod slutningen, hvor du med ‘Ægte haveglæde’ i ørerne får du Jans fem bedste tips og råd til din egen have.Du kan se skønne billeder fra Jans have på episodens hjemmeside: https://blomsterhaven.dk/podcast/nyttehave-med-plads/Rigtig god lyttelyst.
  15.3.2023
  39:16
 • De vigtige haverum
  I denne episode skal det handle om havedesign og havehygge, hvor Kenn Römer-Bruhn besøger Dorthe Kvist og hendes have i Vanløse, der har gennemgået forandringer og udvikling i den tid Dorthe har haft den. Episoden begynder på fortovet ved en indkørsel, der er belagt med smukke sandsten. I højre side er der et langt bed, som er fyldt med skønne planter. Og dem skal vi høre mere om senere … Vil du lære mere om havedesign og blomstersammensætninger, så tilmeld dig  havekurset "Bliv din egen havedesigner" i Blomsterhaven: https://blomsterhaven.dk/havekurser/design-din-egen-have/Lyt med, når Dorthe med stor glæde fortæller om havedesign og sin havepassion om høns, kat, bier, insekter og meget mere. Du bliver også klogere på, hvorfor haverum er så vigtige i en have. Husk at lytte med helt frem til slutningen, hvor du med ‘Ægte haveglæde’ i ørerne får du Dorthes fem bedste tips og råd til din egen have.Du kan se skønne billeder fra Dorthes have på episodens hjemmeside: https://blomsterhaven.dk/podcast/de-vigtige-haverum/Rigtig god lyttelyst.
  27.1.2023
  35:16
 • Tivoli-mesteren
  I første episode af anden sæson af podcast’en ‘Ægte haveglæde’ er Kenn Römer-Bruhn inviteret ind i Tivoli i København til en snak med chefgartner Tom Knudsen. Du kommer til at høre om Tom og hans team af gartnere og medhjælpere, der yder en enorm stort indsats i eventyrhaven. Mød Tom Knudsen, og hør om hans vej til Tivoli, hvordan årshjulet kører og ikke mindst om hans unikke forhold til haverne i Tivoli.Vil du lære mere om stauder og farvesammensætninger, så book et havekursus i Blomsterhaven: https://blomsterhaven.dk/havekurser/Lyt med, når Tom ivrigt fortæller om sin passion i Tivoli, som han har været en del af siden 2004. Husk at lytte med til slutningen, hvor du med ‘Ægte haveglæde’ i ørene får du nogle af Toms bedste tips og råd til din egen have.Flere af de planter Tom nævner, kan du se på episodens hjemmeside: https://blomsterhaven.dk/podcast/tivoli-mesteren/Rigtig god lyttelyst.
  18.12.2022
  42:17
 • Farvel til eventyrhaven
  I denne episode af ‘Ægte haveglæde’ er Kenn Römer-Bruhn taget på besøg hos Ib Tolstrup  i Bagsværd.Denne podcast er transskriberet, og kan læses på podcast'ens episode-side på blomsterhaven.dk.På en lun dag sidst i september går havelågen op, og en verden af ægte haveglæde, fri fantasi og leg dukker op. Et forsigtigt skridt ind i haven og et kig omkring. De første indtryk er altid så spændende, og byder i denne have på en stor og velplejet græsplæne, velvoksne træer i havens afgrænsninger mod naboer og mose. Stedsegrønne vækster og skønne blomster alle vegne – og et herligt insektliv af summende bier og blomsterfluer.Man må sige, at kulissen er sat efter alle kunstens regler, og nu kommer havens ejer gennem 44 år, Ib Tolstrup, frem af et buskads. Selv er han 75 år, pensioneret og ikke mindst passioneret. Det er haven, der fylder i Ib’s og hans hustru, Lone’s, liv. Det fornemmer man helt ind i hjertet.
  10.3.2022
  37:14
 • Tanker om en ny have
  I denne episode af ‘Ægte haveglæde’ er Kenn Römer-Bruhn taget på besøg hos Nis Hartvith  i Espergærde, som har en lille og velvoksen have, der er lidt vild og hyggelig med plads til mange forskellige havesysler.Denne podcast er transskriberet, og kan læses på podcast'ens episode-side på blomsterhaven.dk.Nis og hans hustru Berits have sprudler af liv, og der er masser af plads til naturen, dyr og fugle samt alle de væsener, der skjuler sig i haven. Haven er på omkring 600 m2 og rummer hække, terrasser, køkkenhave, krukkevækster og et gammel og tomt hønsehus, som du kommer til at høre mere om. Det er Nis, der viser haven frem, og som fortæller om hans families tanker om en ny have.Det er en stor beslutning, når en have skal laves om, og der er mange hensyn at tage. Skal haven være til afslapning eller leg og boldspil? Skal der være plads til at dyrke afgrøder og blomster til snit? Skal der være særlige stier gennem haven? Og hvad skal de beså af? Skal der være plads til dyr? Og så videre. Der er mange spørgsmål, men Nis har sin helt egen agenda. Den får du lov at høre i denne podcast handler om.Med ‘Ægte haveglæde’ i ørene får du nogle af Nis' bedste tips til egen have.
  4.2.2022
  23:12

Flere Fritid podcasts

Om Ægte haveglæde

Leder du efter en havepodcast at tage i ørerne, når du næste gang skal i haven? Eller har du brug for at sætte skub i havetankerne i selskab med andre havefolk? Måske sidder du inde i vintermånederne og savner inspiration til den kommende havesæson? Du er havnet det helt rette sted, du er nemlig trådt ind af Kenns havelåge, hvor du får en gratis podcast fuld af tanker og fortællinger fra haven.
Podcast-websted

Lyt til Ægte haveglæde, Sex IRL og mange andre stationer fra hele verden med app'en radio.dk.

Ægte haveglæde

Ægte haveglæde

Download nu gratis, og lyt nemt til radio.

Google Play StoreApp Store

Ægte haveglæde: Podcasts i samme familie